VS- runde

Hei!

I et innlegg nedenfor skrev jeg jo at jeg skulle ha en spørsmålsrunde, men jeg kom på en enda bedre idé! Eller det spørs jo om dere liker den, men det er noen andreledes enn bare en vanelig spørsmålsrunde! Jeg tenkte at dere kan stille meg sånne spørsmål som dette:
- Saft VS brus
- Skole VS helg
- Fotball VS håndball
- venner VS familie

Ja, dere kjønner sikkert hva jeg mener! Jeg vet ikke om det blir noe serlig bedre, men dere kan jo velge selv! Hvis dere har bare noen vanelige spørsmål så kan dere stille dem i det innlegge undre, men hvis dere vill stille VS spørsmål så stiller dere dem her!

 

Har du noen spørsmål?

 

Topp 3 - sanger

Hei!

Jeg tenkte å vise dere hvilke tre sanger jeg hører mest på akkurat nå! Det er 3 ganske "gamle" sanger, mne jeg liker dem veldig godt! Jeg hører på disse sangene HELE tiden og jeg bare er så gøad i disse sangene og jeg synger dem hele tiden! Jeg håper dere liker dem selv om de er litt gamle, men jeg synes at i det siste har det ikke kommet så veldig mange nye sanger så jeg hører på disse! 

 


Denne sangen er kanskje favoritten min! Sangen heter: The Climb og er synget av Miley Cyrus. Jeg vet at Miley Cyres kanskje ikke er den mest populæere sangern nå, men denne sangen er kjempe bra!

 


Denne sangen "fikk" jeg fra søte små løgnere, boken jeg leser! Det er favoritt sangen til en av jentene! Jeg synes starten av sangen er ganske kjeddelig, men refrenget er kjhempe bra! Sangen heter: Nobodys home av Avril Lavige!

 


Denne sangen er også kjempe bra og den heter Dream av Miley Cyrus!

 

Hva synes du om sangene? // Har du hørt sangene før?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits