Miner om spørsmålsrunde...

Hei, hei!

Jeg ville bare minne dere om spørsmålsrunden min! Jeg setter veldig stor pris på alle spørsmålene og jeg håper dere har noen spørsmål til meg! 
Dere kan spørre om hva som helst, jeg svarer på ALT, men fordi dere sikkert ikke gidder å ble lenger ned på siden for å finne innlegget så linker jeg det her i detter innlegget!

http://sofiarb.blogg.no/sprsmlsrunder.html

Jeg svarer på spørsmålene så snart som mulig, det har jo litt å gjøre med hvor mange spørsmål jeg får eller om jeg i det hele tatt fpr spørsmål!
Jeg håper i alle fall de kommer snart, så still spørsmål!!

 

Har du noen spørsmål?

 

Kjører i gang med spørsmålsrunde

 

hei!

Siden jeg liksom er "tilbake" nå så kanskje dere har noen spørsmål til meg! Jeg svarer påAPSELUTT ALLE SPØRSMÅLENE! Hvis dere ønsker kan dere til å med stille meg spørsmål om matte og norsk og sånt, selvom jeg tviler på at det er noen som vil det! Jeg svarer på apselutt alle spørsmålene!! Jeg kommer til å ta alle spørsmålene som blir komentert i dette innlegger og jeg kan sikkert linke til det når det har gått en stund hvis dere ønsker det!

 

Har du noen spørsmål?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits