Lekser, lekser, lekser OG lekser...

hei!

 Dette var kanskje en veldig dum idé av meg og sette meg ned å blogge nå, men jeg hadde veldig lyst! I dag har vi kjempe mye lekser! Eller vi har ikke akkurat mye, men det er bare at man må gjøre det så utrolig grundig. vi har engelsk og samfinsfag. Det hadde ikke vært så himla mye lekser, men siden jeg ikke var i sist engelsk time så fikk ikke jeg startet med en biografi om en kjennt person. De som var der fikk nesten gjort den ferdig men jeg var jo ikke der så jeg fikk ikke starta...

Jeg må starks fortsette med leksene. I dag skal jeg vel bare slappe av, gjøre lekser og gå å legge meg tilig(som jeg alltid sier, haha). Jeg skal også prøve å få blogget et innlegg til i dag før jeg går å legger meg, men jeg kan ikke love noe, hehe :)

Hva skal dere i dag? // har dere mye lekser?

 

Super opplevelse

Hei!

Åååå, jeg stor koste meg i dag! Som jeg sa i går dro skolepatrulijen på kino i dag og jeg hadde det supert! jeg tokk med kamera mitt så det ble noen bilder, men jeg kunne ikke gå rundt å ta bildet av appesulutt alt, men det ble noen! Filmen vi så het: Trolmannen fra Oz. Den filmen ser kanskje veldig barnslig ut, men den er appselutt ikke barnselig! Det ser du først og fremst på at filmen er på engelsk og norsk tekst, det er ingen bare filmer som er på kino på engelsk!

Du vet det også når du har sett filmen! Man sketter kjempe mange ganger, i alle fall npr du ser den i 3d som vi gjorde! Det har bare væt en helt super dag!
Jeg skal også på fotballtrening i dag, og jeg håper virkelig det går bra og at jeg ikke får vondt i hodte pga hjernerystelse! Jeg gleder meg kjempe mye til å gå på fotballtrening i gjenn!


Hahah....


Søte to bestevvennene mine!!


Søte dere er!!


Godteri!


Aurora, søte bestevvenninna mi!!

 

Hva har dere gjort i dag? // Har dere hatt en fin dag? 

 

Dagens antrekk

Hei!

Her er dagens antrekk, håper dere liker det! Dette er et veldig "kosete" antrekk og det er veldig behagelig!

Sorry at det ble så utydelig bilder, jeg vet ikke hva Stina driver med jeg! Neida hun er flink det var sikkert bare noe med lyset!

 

Hva synes dere om antrekket?

Skolepatrulije

Hei!

I morgen skal jeg på kino med skolepatrulijen, fordi skolepatrulijen får sånne kinoe premierer fordi de er så viktig, hehe! Jeg gleder meg så syykt mye det kommer til å bli kjempe koselig og gøy! Sist gang vi var på kino var det super koseliog og da begynnte alle å gråte av den triste filmen historien om pi, ååå det var trist! Jeg husker veldig godt det og jeg begynner nesten å gråte bare av å tenke på det! I morgen skal vi se en fim som heter trollmannen ra Oz. Hvis dere har lest på betinabf sin blogg så har hun "reklamert" for den eller hva jeg skal kalle!

Stina er fortsatt hos meg og snart skal vi på teater! D3t kommer til å bli super gøy som alltid! Jeg fikk faktisk en rolle til sist gang vi var der. Ida skulle på leierskole den dagen vi har forestilling så da måtte rollen gis bort og de som "jobber" der bestemte og gi rollen til meg! Så jeg fikk en manne rolle. Vi setter jo opp Mamma mia eller vi får egentliog ikke lov å kalle det mamma mia av en eller anne grun... Men da er det jo 3 menn med og jeg er en av dem, jeg er han som heter Billy + at jeg er en av venninne til Sofie!

 

Er det noen av dere som er skolepatrulije? // Skal noen av dere på kino?
 

Den kjeddelige mandagen....

Hei!

I dag er det mandag og det betyr at uka starter igjenn, og det tror jeg ingen liker! Menmen, denne mandagen har faktisk ikke vært så ille! Stina var hos meg og det var kjempe koselig! Hun måtte dessverre dra nå, men hun kommer til meg i morgen også for da er det teater. Vi har gjortt lekser eller lettere sagt jeg har gjort lekser fordi Stina hadde gjort dem fra før!

Jeg har allerede fått ganske mange som har meldt seg på konkurransen min, og jeg håper det er flere som vil melde seg på! jeg gjorde spørsmålene ganske enkle så jeg tror alle greier å svare riktig på dem! 

 

Hva skal du i dag? // Synes du også mandager er kjeddelige?

Snøen vil ikke gi seg!

Hei!

Nå sitter jeg her da og ser ut av vinduet... Jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men her hos meg snør det i alle fall! Det går ikke etter mine bereninger.
Jeg venter meg sommer jeg nå jeg! jeg vil ikke har noe mer av dem dumme snøen! " Ha deg bort dumme snå"! Jeg vet kke hva dere føller av at det snør, menje hater det veldig sterkt! Det er sikkert noen av leserne mine som liker snøen veldig godt, og ingen ting i mot dem, det er bare at jeg liker ikke snø!

Men jeg vet ikke hva vær- mennene eller damene tenker! De fleste av vennene  mine synes ogsaå at sommern burde komme nå! Jeg jønner meg rett og seltt ikke på våret nå! I går var det kjempe fint vår med sol og alle greier og i dag snør det!! Jaja, jeg må vel bare rett og slett vente lite grane til før sommern kommer, dessverre!
Men, når den først kommer blir det kjempe bra!!


Hehe, jeg er fortsatt i pysj og morgenkåpe!

 

Liker du snøen? // Vil du at snøen skal smelte?


 

back on track!

Hei!

Ja, som dere ser er jeg tilbake! Dette var virkelog en veldig kort blogg pause, men kanskje det hjalp! Jeg kommer nokk den nesten uken som kommer være veldig "forsiktig" med bloggingen, men jeg tror det er bedre enn ingen ting! Det kan også vøre en dag hvor jeg ikke blogger, men det trenger ikke å skje! Jeg skal være veldig forsiktig med hva jeg gjør framover sån at den idiotiske hjernerystelsen går over! jeg holder det jeg lover så i morgen kommer det en liten overrsakelse til dere! Jeg tror dere kommer til å like den kjempe godt!


Jeg tokk noen bilder til dere! Det var faktisk en av de få tingene jeg fikk gjøre og det var kjempe bra!


Det ble litt mørkt, men jeg hadde på selvutløser og det var ikke så lett, hehe!


Og det ble litt lyst, men kult! Haha!

 

Hva synes du om at jeg skal blogge igjenn? // Hv asynes du om bildene?

liten pause!

Hei!

Jeg kommer ikke til å ha pause lenge! Denne pausen varer bare fram til fredag, eller hvis jeg merker at det er deilig med blogg pause blir den lenger, men jeg tror at jeg blogger lørdag eller fredagen som kommer nå! Jeg tar ikke denne pausen fordi jeg vil, men pga at hodet mitt fortsatt ikke er bra fordi jeg har hjernerystelse! Så jeg skal prøve på to dager utten pc, tv osv! Det er ikke sikkert jeg blogger fredag, men på lørdag kommer det masse fine innlegg med masse fine bilder! Og jeg ar en liten "spesial" ting til dere! Det bilr en video eller et helt spesielt innlegg! Så besøk bloggen min på lørdag! Jeg lover å poste det spesielle innlegget!


Elsker virkelg alle som leser bloggen min! " The readers in my heart"

Sorry for dårlig bildet... Jeg kommer ti å legge ut veldig mye bedre bilder til dere framover! Jeg skal ta masse bilder med kamera mitt og jeg håper dette bilr bra!
Jeg setter også veldig stor pris på alle kommentarer nå, de betyr ekstra mye! Selvom jeg ikke blogger skjekker jeg bloggsoft hver dag og jeg svarer på ALLE komentarene!

 

Kommer til å savne dette!!

The same old monday

Hei alle sammen!

I dag er det vrikelig den samme gamle mandagen! På skolen i dag hadde vi ikke noe "uvanelige" ting, bare de somme gamle kjeddelige tingene!!
I dag er det mandag og det er for meg en veldig lang og kjeddelig dag og når vi i tilegg har lang dag på skolen så er mandag det verrste dagen! Nå skyper  jeg med Ine som vi alltid gjør på mandager! Det er en super koselig tardisjon og vi prater om utrolig mange rare tilng og gjør masse rare ting som jeg kanskje ikke bør dele her på bloggen, hehe!

Dagen i dag kommer jeg bare til å slappe av! Jeg kommer til å skype med Ine en godstund til og jeg er snart ferdig med leksene! Jeg har tenkt å gjøre litt andre lekser for uka også sån at jeg har mindre lekser de dagene jeg har aktiviteter!Hehe, litt dårlig bildet, men men!

 

Har dere også hatt en kjeddelig mandag i dag? // Hvordan har din madag vært?

Middag!

Hei! Nå sitter jeg hos noen venner av familien og venter på at maten skal bli klar! Jeg er utrolig sulten, men jeg får vel bare vente. Dagen min i dag har vært kjempe fin! Jeg har vært med Kristin og Aurora hele dagen og etter hvert så kom Maria! Vi koste oss utrolig masse og sikte oss litt! Det har jo vært en sommer dag i alle fall når du sitter på terrassen til Kristin og Aurora som er sort! Åååå, dette har vært en deilig dag!! Kristins lagg tapte dessverre håndball kampen, men de tikk det fint! Det er ikke sikkert det kommet flere innlegg i dag siden jeg har veldig vondt i hodet....

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits