Fine dager

Hei sann:)

Som dere sikkert vet er jeg jo i Paris. Det er bare helt herlig her. For det første så har det hvert en drøm for meg å dra til Paris, og for det andre så besøker jeg den beste kusinene min, så jeg bare stor koser meg i Paris! I dag og i går gikk det ganske mye penger, haha?? Jeg kan lagge en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem. I dag så dro vi først veldig tilig til Eiffeltårnet, også dro vi til det museumet, der de har Mona Lisa. Det var selvfølgelig kjempe mange føk rundt Mona Lisa, men vi fikk presset oss helt forrest!

I morgen skal vi til Disney land. Jeg gleder meg kjempe mye. Det er helt sykt stort der, så vi kommer sikkert ikke til å få sett alt, men vi prioriterer! I går var vi egentlig mest på shooping, og på søndag skal vi på et market, og etter det drar vi...

Paris

Hei dere! I går kom jeg til Paris og det er bare herlig her! Jeg var innom Abercrombi allerede i går og i dag tar vi turen Sephora og gap og nike og kanskje Abercrombi igjen:) En av dagene skal vi også innom forever 21 og et sykt stort senter der de har Hollister og topshop og masse mer! Dette innlegget blir mer et bilde innlegg så her kommer de:

Starbucks

Hei dere:) 

I dag var jeg en liten tur til byen igjen, haha! Det har vært veldig mange besøk til byen i det siste, men det er liksom ikke så mye annent å gjørre her. Vi var på kino og etter det dro vi på et senter og der kjøpte vi en putte til meg, siden den puten jeg sover på nå er veldig har så da kjøpte vi en ny. Den nye puten er helt fantstisk å ligge på! Jeg har så vidt prøvd den, men det var så deilig!

Etter å ha kjøpt putte og litt middags mat satt vi oss på Starbucks og drakk en kaffa(i pappas tilfelle) eller en frappe(i mitt og broren min sitt tilfelle). jeg elsker virkelig starbucks, de har så utrolog mange gode ting. Nå har de jo endelig kommet til Norgen, men jegf har dessverre ikke vært der enda. Her i Sveits er de jo overalt, så for alle som bor her er det jo ikke så spesielt å dra på starbucks, så hver gang er i er yen med noen venner eller familie så spør jeg om å dra på det og de sier bare at det er så kjeddelig og at vi bør gjøre noe mer spendene osv.

 

Hva synes du om bildenen? // Hva gjorde du i dag?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits