Tivoli

hei dere:)

I dag dro jeg, broren min og pappa for å besøke Lara(kusina mi, 9 år), Luis(fettern min, 5 år), tanta og onklern min. Vi kom dit rundt 11 tiden og da spiste vi en forkosrt der. Vi fikk masse forskjellig mat, som var utroliog godt! Etter at vi hadde spist litt og snakka og lekt litt dro vi på ert tivoli. Det var egntlig bare veldig lite, men det var gøy! I #paris skal vi til #Disney land så dette var en bitte litten "smake bit" av det.

I kveld har vi egentlig bare spist middag og nå skal jeg straks se på noen episoder av #gossip girl. Det er så utrolig spendene. Det er en serie som jeg anbefaller til ALLE JENTER MELLOM 12-15. Jeg er no bare 13 selv, men jeg kan tenke meg at det er MANGE 15 åringer som ser på det, vet foresten om en så da er det helt sikkert at alle mellom 12-15 kan se på serien.

 

 

Hva har du gjort i dag?

Dagen

Hei
Nå sitter jeg på flyttet og snart er vi i Sveits. Det er så deilig at det er høstferie! Herregud har liksom gledet meg til denne dagen kjempelenge! Dagen min i dag har egenetlig bare vært en normal fredag i alle fall på skolen. Vi hadde de vanelige fagene og tiden gikk egentlig ganske fort. Kristin og jeg hadde en konkurranse om hvem som skulle si gullerott først i dag, det høres sikkert helt teit ut, og for å være ærlig, det var litt teit, men sykt morsomt! Reglene var sån at vi måtte se hverandre før vi sa det og vi sa det jo selvfølgelig helt likt så da bør det likt, egentlig helt greit!

Dette innlegget er skrevet på litt forskjellige tider så da jeg skrev det var jeg på flyet, men nå ligger jeg under dyna mi og skal snart sove! Det har vært en lang dag, så det blir deilig med søvn! God natt alle søte lesere!

Outfit

Hei dere! :)


Genser: #Hollister - shorts: #Zara

 

Hva synes du?

Dagen

Hei søte lesere!

Dagen min i dag er egentlig helt full. Jeg kom hjem for litt over en time siden, men det følse mye kortere.  I løpt av denne kvelden må jeg ha gjort 3 engelsk lekser, en norsk lekse, pakke til Sveits og #Paris, ringe pappa og veklse penger. Så har jeg tid til så mte annnet, nei! Jeg skal prøve å få lagget et innlegg til som kommer litt senere, men det kommer!

Jeg er også oppe i det hele litt forskøle og vondt i hodet, men men jeg skal nokk greie det på en eller annen mystisk måtte! Jeg har tatt med meg en del penger så det kommer nokk til å bli litt #shopping. Så når jeg kommer hjem fra Paris og Sveits tar jeg å laggen en #innkjøpsvideo.  Jeg har jo spart opp e del penger og mye av dette er bursdagd penger da! 


En super deilig kveldsmat. 


På vei opp til hytta -mamma og broren min


4 timers tur - Stina


meg


Stina og meg - faktisk ikke redigert.

 

 

Hva skal du gjøre i dag?

Spenende dag

Hei dere!

Overskrift i dag er egentlig helt ironisk.. I dag har vært en ganske normal dag! Jeg var på skole, gikk hjem til Kristin og Aurora( som var det mest Spenende med dagen, men jeg skal ikke klage på det, det er alltid koselig med dem!) også kom jeg hjem, spist middag, dro på fotball kamp(vi vant, alltid gøy å vinne!) også kom jeg hjem og spiste kvelds mat og nå skal jeg legge meg!

Jeg er så kjempe lei meg for at det har blitt så lite blogging i det siste, og nå skal jeg virkelig starte for fullt igjen! I morgen har jeg så sykt mye å gjøre, men jeg får nokk slengt inn et innlegg. Så følg med! Jeg blir også veldig glad for kommentarer og lesere, elsker dere alle som leser bloggen min!;) kos dere vidre og sorry for sent innlegg, men bedre det enn ingen ting, ikke sant?

Tur + vafler

Hei søte lesere!

Nå som dere vet er jeg og Stina på hytta mi. Det er super koselig her med Stina! I går så brukte vi 5 timer opp til hytta så vi kom ikke frem før 20.30 eller noe sånt! Vi var sykt trøtte så vi spiste bare middag som bestemor og bestefar hadde laget klar til oss, som bare var så godt etter en lang reise! Så satt vi oss ut med litt Oste pop og pled og koste oss! I dag har vi bare sove ut også gikk vi ut på tur. Vi gikk i 4 timer og etter det kom vi alle kjempe trøtte in i hytta og da lagde bestemor vafler til oss!

Vi spiste de kjempe gode vaflene og gikk in og la oss under dyna, så nå sitter vi på iPhone vår og hører på musikk og bare slapper av! Vi har tenkt å gå ut og ta bilder etter på, så dere får se noen bilder etter hvert! Følg med!
Det gikk foresten plutselig ikke å laste opp bilder, så da kommer de senere en gnag!

hytte kos

hei.

Dette innlegget er forhåndspublisert inlegg, så nå sitter jeg og Stina nokk i bilen på vei opp på hytta. Jeg gleder med kjempe mye, og dert kommer til å bli så morsomt. Jeg tro dette kommer til å bli en helg med mye latter og mye kos. Vi har ikke internett på hytta så det er ikke sikkert det kommer så mange innlegg denne helgen, men flølg med! jeg kommer også til å bruke litt mobildatta så der i fra kan jeg jo legge ut noen innlegg  fra mobil.

Til ale de som har iphone så kan dere oppdatere telefonen deres! Jeg var veldig usikker på om jeg skulle gjørre det, men jeg angrer i alle fall ikke på at jeg gjorde det, men jeg vil ikke at dere skal gjøre det pga at jeg har sakt det også angre etter på. 

 

Hva syns du om bildene? // Hva skal du i helgen?

Fotball er best!

Hei snille lesere!

Dette blir dessverre bare et lite innlegg fra mobil i dag. Jeg prøver så godt jeg kan å blogge så ofte og bra som mulig, men det er litt vanskelig med lekser, venner og kamper og treninger og alt det der!

Ja men uansett, jeg har spillt kamp i dag, jeg vet ikke hent hvem vi spillte mot, men det var noe rundt Siggerud eller no. Det var ganske likt i starten, men så kom målene, en etter en! Tilslutt vant vi 7-1, så det var veldig gøy! Det er alltid gøy å vinne, men man må huske på at det ikke er så gøy å tape så man må være hyggelig mot dem! Haha dagens moral! Må jo stappe in noe fornuftig med denne bloggen, haha!
Det har i alle fall vært en veldig fin dag og jeg er så kald for at det allerede er torsdag i morgen! Herregud denne uka har gått så sykt fort, den er jo dessverre ikke over ennå, men snart:)

Moteshow

Hei søte lesere!

Først å fremst vil jeg bare si tusen takk! Dere har lest bloggen min selv om jeg ikke har vært så flink til å blogge de siste dagene! Det har vært ganske mye på programet mitt, men det er ikke en god unskyldning på at jeg ikke har blogget!  På lørdag overnattet jeg jo hos kristin og Aurora og da våknet jeg jo der på morningen. Vi prøve å døgne, men vi greide det dessverre bare til 03.00, vi har egentlig alle vært lenger opp, men vi var så slitene så vi tenkte at det var like greit å legge oss! De hadde også besøk av kusina deres og hun var veldig søt. De dro etter hvert og da tokk vi med oss en skål popkor og brus ned og så på "How i meet your mother". det er så sykt morsomt! Jeg er en super stor fan av "friend" og det er faktisk nesten likt! vi fikk oss i alle fall noen gode lattere!

På søndag morgen sov vi egentlig ganske lenge også sto vi opp ganske etter det og rundt 13.00 var vi ferdig med frokosten og da så vi på en episode av "How i meet your mother" også kledde vi på oss. rundt 14.30 fant vi ut av at vi ville lage et moteshow. Så vi skrev opp 7 forskjellige katogorier og jeg løp hjem og tokk med en ikea pose full av klær! Og da snakker jeg om en sån stor blå! herregud, det kommer til å ta lang tid å rydde ut av den, haha! Jeg fikk tatt noen bilder, men jeg greide å glemme kamera mitt opp på "skifterommet", haha! Vi fikk et rom hver som vi brukte til å skifte. Og moren dems satt nede og satt på musikk også kom vi en etter en ned og hun ga oss poeng sum! Det veldig morsomt!


Sån holdt vi oss våkene! :)


Fest- tema


Vinter - tema


Hippi- tema. Haha denne synes jeg var morsomst!

 

Hva gjorde du i helgen? // Hadde du en fin helg?

Anbefaling av to parfymer

Hei!

Dette innlegget er forhånds pubilisert, siden jeg skal bort i kveld. Nå sitter jeg mest sansynelig hos Kristin og Aurora og vi gjør et eller annent super hyggelig! Men, i alle fall jeg tenkte å lagge et anbefalings innlegg til dere, så da bare starter vi! Det er jo ikke så mye å si om lukten til en parfyme, men jeg skal prøe så godt jeg kan! Jeg bare starter jeg:

1.  Viva la juicy

                 

                                                                                                          

jeg har den parfymen med 30 ml og jeg tror det er den minste! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den minste og ikke en større! Som dere ser så har jeg ikke brukt så mye og jeg har hat den siden juletider i 2012. Og jeg vil bare si at grunnen for at jeg ikke har brukt så mye er helt klart ikke fordi den lukter vondt, det er rett og slett bare fordi det tar lang tid å bruke den opp!  I en pariode så bruker jeg den hver dag og i andre perioder så bruker jeg den ikke, så det varierer! Den koster i alle fall rundt 700 og det er verdt pengene!

 

2.  Bruno Banani

                             
Jeg vet faktisk ikke hvor mange ml jeg har denne i, men jeg tiper det er rundt 30! denne lukter HELT FANTASTISK!  Seriøst! Det er en av de beste parfymene jeg har luktet i hele mitt liv! Denne anbefales mest av disse to! Jeg husker faktisk ikke hvor mye denne kostet, men det var faktisk ikke så ille! Den kommer i alle fall under 500 lappen og for meg er i alle fall det et godt kjøp for en parfyme som lukter så godt!

 

Har du noen av disse to parfymene? // Har du tenkte å kjøpe en av disse to?

                  

 

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Mai 2013

, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

September 2013 August 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits