I am alive

Hei

Jeg vet egentlig ikke om noen i det hele tatt vet hva slags blogg dette er, eller hvem som skriver i den så jeg kommer nokk til å begynne å blogge litt i gjen, tror jeg! Kommer kanskje til å lage en ny blogg, så hvis noen har noe forslag til nav kommenter gjerne! Jeg setter kanskje i gang en spørsmåls runde, spørs helt hvor mange lesere jeg kommer til å få og om de i det hele tatt gidder og kommentere. Har egentlig topp med blogg inspirasjon så alt kan komme nå! Har tenklt på masse videor jeg kan ha som: innkjøps video fra sommern, eller spørsmåls runde, eller sminke video eller egentlig al slags video.  Jeg håper jo selføgelig at folk kommer til å lese bloggen min da!

Jeg har bursdag veldig snart så da får jeg et veldig bra kamera(synes jeg) og med det får jeg også et stativ så da starter bloggingen onkelig. Fra til det bruker jeg iphonen og den gammle kamera mitt! Jeg kommer ikke til å presse meg selv så hardt med bloggingen, men kommer til å blogge når jeg har lyst og tid. HAr egentlig tenkt veldig mye på bloggen i det siste og jeg får mer og mer lyst til å blogge igjen! Jeg savner å ta bilde og skrive tekser. Sa jeg håper virkelig dere liker at jeg hat begynt å blogge igjen og det er ekstremt oppmuntrenen med kommentarer så kjør i vei! Det er sikkert ikke så mange som ser denne bloggen nå på starten, men kanskje det blir bedre!  Her kommer noen bilder fra sommern:

 
God natt kjære lesere :)

Les mer i arkivet » August 2013 » Mai 2013 » April 2013

, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

August 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits