17 mai

Hei ?

I dag er det jo 17 mai, denne 17 maien er litt mer spesiell! Det er ikke bare Norges bursdag det er også et år siden det første innlegget på denne bloggen kom. Jeg gikk i byen i dag og vi gikk aller aller først!! Det var sykt kult! Og etter det fikk vi gå in i rådhuset og spise og kose oss der! Det var rett og slett er fantastisk 17 mai! Jeg greide jo selvfølgelig å miste lommeboka min, men så plutselig ropte Fabian stang opp at han hadde funnet en lommebok og det var jo min, så jeg gikk opp dit og henta da, haha??

Jeg fikk også tatt et bildet men Fabian Stang!

Starbuks

Hei dere?

Sorry for at jeg ikke har blogget de dagene jeg har vært borten, men jeg har rett og slett ikke hatt tid... Vi har gjort så utrolig mye, vi har sån ca ikke hatt en time uten noe program! Vi har truffet veldig mange koselig folk ig shoppet mye?

Dette innlegget blir litt korte, men jeg tenker at det er bedre enn ingenting. Da mamma henta oss på flyplassen dro vi på starboks, fordi det var så lenge siden vi vare der og i til egg var vi veldig sultene!

zürich

Hei!

Nå er jeg i Sveits! Sorry for ikke blogging i gpr og nesten ikke blogging i dag, men det ble dessverre sån fordi jeg hadde besøk og måtte pakke og lekser og fotballkamp! foresten så vant vi fotballkampen 12-0, jippi! :-) Turen hit har egntlig godt ganske fint. Nå er jeg veldig sliten og skal straks gå å legge meg.  Det kommer til å bli litt opp og ned med bloggingen mens jeg er her og kanskje ganske lenge frem over.

Det kommer til å bli helt hilmelsk med litt fri og få sove utt og bare kose seg! Jeg kommer til å nytte disse dagenen så godt, at dere aner ikke! Vi skal shoope ganske mye vår klær så da blir det nokk en innkjøps video snart! Dette kommer bare helt sikkert til å bli så veldig, sykt deilig og morsom langhelg! Jeg håper alle dere flåtte lesere har en like fin langhel som meg! Dere kommer nokk til å høre fra meg minst en gang, håper vi! Ikke bli skuffet! :-)

Krøller :-)

 

Hva skal dere i lang helgen?

Mandag er bare mandag...

Hei!

Ja, mandag i dag og dere kjenner jo alle mandagene! Kjedelige og fylt med leksere. vi har jo fri på torsdag og fredag og derfor bare to dager med lekser! Det er utrolig deilig! Derfor gjørde jeg bare leksene til i morgen! :-) Dagen i dag har vært en mandag, men til tros for at det har vært mandag så har dagen vært ganske grei! På skolen hadde vi litt sånn forskjellige greier og ikke bare det kjeddelige vanelige! 

Jeg beklager også veldig for at innlegg i det siste har kommet så sent, men det er bare dessverre sån som det har blitt... Jeg SKAL bli flinkere til å blogge tiligere! Lover! glad nyhetene  dag var at yndlings serien min har begynnt igjenn! Ble så glad da jeg fikk med meg det at jeg nesten begynnte å skrike av glede! Elsker irkelig den serien! Skal foresten slenge et innlegg til dere om antrekket i går i dag! Følg med!

 

Hva gjorde du i dag?

Fantastisk helg

Hei!

Dette trodde jeg skulle bli en fantastisk helhg og det ble det! På fredag fikk jeg desverre bare blogget et innlegg og det var fordi vi fikk gjester! Familien til Kristin og Aurora kom og familien til Stina kom! Kristin og Aurora er jo tvilinger så det ble bar tre familer til sammen med min! :-) Vi spiste pizza og koste oss veldig ute og inne! Det var super gøy og det er så koselig at foreldrene våre er like gode venner som vi er! så da er vi jo ekstra mye sammen med dem! 

Stina overnattet hos meg på fredag så på lørdag var jo hun hos meg og plutselig bestemmte vi oss for å dra på kino! Vi hadde nemelig lyst til å se Les Miserables. jeg sytnes ikke filmen var så bra, så fra 1-10 gir jeg den en 4, men Stina synes den var kjempe bra, og hun sa det til og med var den nye favoritt filmen henns og fra 1-10 ga hun den en 9er så det er jo bra! 

I dag har også vært en veldig fin dag! Jeg sov lenge også sto jeg opp og etter hvet dro jeg til Stina! Jeg var faktisk meg Stina hele helgen! men begge synes jo det er morsomt så hvorfor ikke? Da jeg kom til Stina hadde de laget vaffler som vi skulle spise, de var veldig gode! Vi gikk også en tur med fetteren til stina som heter Philp og er rundt 2-3 år. Han er bare noe av det søteste jeg har sett! Vi gikk ned til en leke-plass hvor vi lekte litt med han, så måtte jeg hjem.

Da jeg kom hjem frakk jeg bare å skifte(skiftet til shorts i ohg med at det var så varmt) også måtte jeg gå igjen. Jeg skulle til Maria og spise middag der, der var det også super koselig og vi hadde det veldig gøy! For min del har det vært en helt super helg!

 

Hva har du gjort i helgen? // Har du hatt en fin helg?

Pugge kveld...

Hei!

Jeg beklager veldig på at jeg ikke blogget i går, men deg var fordi jeg var helt utslitt! Jeg lå på sofaen hele går og det mener jeg...  Jeg måtte øve til to prøver som jeg hadde i dag, jeg vet ikke om alt gikk så bra, men jeg håper det! Dagen i går gikk menst til bare å slappe av! Jeg slappa av og lå på sofaene i hele går, herrigus jeg skulle alldri trodd jeg skulle ligge på sofaen HELE går. men sån ble det! :-)

Jeg kom hjem fra skolen for litt siden og jeg har laget mat og nå ser jeg på tv. Vi hadde matte prøve i dag og alle satt og holdt på med denne prøve i en og en halv time og det var på slutten av dagen så da var vi alle eksta slitenen, nå har jeg utrolig vondt i hodet, men jeg skal bare slappe av og kose meg! Jeg skal også blogge et innlegg til i dag :-)

 

Hva gjorde du i går? // Er du glad for at det er fredag?

Vinneren er trukket....

Hei!

I det innlegget hvor det sto at jeg skulle ta pause sto det også at dere skulle få en overaskelse på 1 mai og det får dere nå! Jeg hadde denne konkurransen for veldoig lenge siden og jeg beklager så veldog at jeg ikke har kårt vinneren før nå, men det har skjedd så mye og jeg har også glemt det! Jeg trakk sånn at det skulle være helt rettferdig og jeg hadde to priser så jeg starter med 2.plassen


2.plassen går til....MARIA! Gratulerer siden jeg kjenner deg gir jeg deg den personloig!


1.plassen går til....INE og siden jeg også kjenner deg gir jeg den også til deg! 

Hvis dere tror at jeg baee har gitt de tuil dem fordi jeg kjenne dem og jeg trakk faktisk og det ble heøt rettferdig!
Kanskje det kommer en konkurranse snart hvis dere vil!?

 

Vil dere ha en konkurranse til? 

Overnatting

Hei!

Jeg var jo hjemme skolen, men Kristin og Aurora skulle overnatte hos meg for det! Fordi moren og faren deres var borte begge to så de trengte et sted å sove og jeg følte meg mye bedre i løpt av dagen uansett og vi hadde planlagt det for noen dager siden! De kom til meg rundt 17 tiden og da bare slappa vi av litt og etter det ble jeg henta av Emmas mor fordi vi måtte være på teateret litt før de andre. så Kristin og Aurora var bare hos meg i mellom tiden! :-)

Forestillingen gikk ganske bra! Jeg glemte i alle fall ikke noen av repplikene mine, men det var noen som glemte en reppilk, men det gjorde ingen ting! Da forestillingen var ferdig måtte jeg bare skifte også dro kristin, Aurora, jeg og mamma får å kjøpe litt sushi! Vi fikk lyst på det alle sammen! Jeg har så vidt spist på tre dager, de enen dagen spiste jeg virkelig "ingen" ting, men i går spiste jeg jo sushi lg en pannekake, men jeh har ikke spist noe  i dag bortsett fra en liten forkost! Jeg har jo spist det er ikke det, men alle andre hae liksom spist mer enn meg da :-) Kristin og Aurora overnattet i alle fall her og det var veldig koselog, vo så en film i går kveld før vi la oss.


Dette er foresten den nye topp/gensern jeg har kjøpt!! <3 

 

 

Hva gjorde du i går? // Hva synes du om gensern?

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits