Hjemme i dag også...

Hei!

JA, som dere ser på overskriften så er jeg hjemme fra skolen igjenn! Jeg orker så vidt å skrive dette innlegget så det kommer til å bli kort! Innkjøps videon kommer også i dag! Det er så tris at jeg er hjemme akkurt i dag hvor det er så fint vær! Og i tilegg så har jeg teater forestilling i dag! dette kommer jo til å bli bra! Jeg skal synge solo med hes stemme og danse med hodepine, ønsk meg lykke til er det eneste jeg siere!

Vi har heler ikke noe lekser i dag fordi vi har fri i morgen, men siden jeg ikke fikk vært på skolen i dag eller i går er det ekstra viktig at jeg øver på de tre prøvene jeg skal ha på torsdag og fredag! De andre gikk jo gjennom det på skolen, men det fikk ikke jeg gjort... Jeg har også sett halvparten av tre filmer i dag, men den siste vil jeg veldig gjerne se ferdig da!

 

Er du også syk? // Har du hatt en fin dag?

innkjøps video!

Hei!
Her er innkjøps video jeg har laget til dere! Håper dere liker den!
video:1080p
Hva synes du om videon?Syk..

Hei!

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg var veldig syk i går og lå i senga hele dagen og jeg hadde dundrene hodepinne og så vondt i halsen at jeg nesten ikke greide å snakke. Jeg fikk spillt inn innkjøps video da så den kommer snart! Jeg har vært hjemme fra skolen i dsag og vi vet ikke om jeg skal på skolen i morgen! Jeg håper faktisk jeg skal på skolen fordi jeg savner det litt, haha!

Det har på en måtte vært litt deilig med en fri dag, men selfølgelig håper jeg at jeg skal på skolen i morgen og jeg har til og med forestilling som det helt sikkert kommer litt mer om i mrgen! Jeg tokk en paracet så jeg følte meg litt bedre sån at jeg fikk gjort lekser! Jeg har gjort noen av leksenen til hele uka! så jeg har ikke lekser før på torsdag! Så det blir deilig! 


Fikk en kjælighet fra min supre bestevnnen, Maria!

 

Hva har du gjortt i dag?

Tur til sentetret

Hei! 

Dagen i dag har vært kjempe super fin! Jeg traff Kristin og Aurora rundt 12.30 og da bare var vi litt hos dem også etter det dro vi opp på senteret! Jeg kjøpte jo noen ting så da har jeg tenkt å lage en innkjøps video! Hadde eegentlig bare tenkt å lagge et innlegg, men siden det ble så mye så lager jeg en video og det er jo morsomst for dere! 

Nå har jeg bare tenkt til å se på tv. Har en del og se og hvis jeg får litt tid til overs så skal jeg helt klart lese! Jeg skal lese i morgen også i alle fall, fordi boka mi er så himla spennende! Jeg har i alle fall hat en fantastisk dag hitil! Det er jo også så utrolig fint vær! Sola skinner og det er varmt! Snøen er borte og jeg får sommer følse i hele kroppen! Nå skal jeg nokk bare skru på tven og ta frem godteriet!

 

Hva har du gjort i dag?

God morgen, kjære lesere

Hei!

Ja kreativ overskrift, men ja! Jeg setter utrolig pris på alle de som har vært innom bloggen min og jeg blir veldig glad av det! Jeg må bare si at mens jeg har tatt pausen har to veldig gode venner av meg forandra meg til en beliber, så nå hører jeg på Justin Bieber hver dag og jeg følger han overalt, p facebook og instagram, de to eneste "sosiale" sidenen hvor jeg kan følge noen som jeg har! 

Jeg kom nettopp ut fra dusjen og derfor har jeg satt opp håret i en dott så det ser ut som jeg ikke har hår, så da viser jeg dere bare noen bilder fra sist helg! Ååå det er så fint vær nå! Vi har satt opp trampolinen og vi har husker i hagen og nå hopper jeg på trampolinen og husker, det er så sommerli og da gleder jeg meg bare enda mer til sommeren!

Er dere glad for at det snart er sommer? // Hvordan er været hos dere?

 

Godt å være tilbake!

Hei!

Som dere sikkert har sett så har jeg fått et nytt design! Jeg er veldig fornøyd med det og jeg skal prøve å få tatt noen bilder til header i helgen! Jeg starter å blogge noen dager før enn planlagt og det er rett og slett fordi jeg savner bloggingen så mye! Siden jeg ikke er helt vant til å blogge nå kommer det til å gå litt opp og ned på innleggene, men jeg skal prøve å ha minst to innlegg hver dag, men noen blir kanskje større enn andre!

Grunnen til at jeg tokk en blogg pause var at jeg var alt for opptatt med bloggingen og var helt hysterisk på hvor mange lesere jeg hadde, men hvis det blir sånn igjen så har jeg bestemt meg for å ta en enda lengere pause, men jeg tror jeg "greier" meg fint nå! Det som også har holt humøret mitt oppe er at jeg har sett at det faktisk har vært noen som har skjekket bloggen min hver dag selv om jeg har skrevet at jeg har pause, det motiverer meg veldig! Bloggen min kommer kanskje til å bli litt anerledes! Jeg synes det er veldig morsomt å anmelde ting så det kommer jeg til å fortsett med!

Våren er jo godt i gang nå og da føler jeg også at jeg får mye mer inspirasjon og motivasjon! Jeg føler at livet mitt gikk veldig nedover på vintern og nå er plutselog alt positivt igjen! Jeg har to sanger som beskriver akkurat dette! Den ene sangen er fra Justin Bieber og den heter "be alright"og den beskriver "vintern" og den andre sangen er fra Carley ree jepsen som heter " Good times"

 

 

 

 

Disse sangene synes jeg er veldig bra også! Dagen min i dag har vært veldig bra! Jeg hadde me alle 8 jentene i klassen med til meg for å ha en sån jente kveld! Vi spiste taco og gjorde masse gøy! Jeg synes i alle fall det var veldig koselig! Kristina og Emma var igjenn litt etter og da gikk vi ut på trampolinen og hoppet, så da emma måtte hjem fulgte vi henne litt også ble Kristin hos meg. Vi var litt inne på rommet mitt og jeg viste henne hva jeg hadde kjøpt på bik bok i går, og for de som ikke viste det så var det 50% salg på alt! Jeg har seriøst alldri sett en butikk så full! Det var stapp fult av mennesker der og vi mætte stå i en halv time i gå eller no får å betalle! Jeg skal lage et innelgg eller en video med innkjøpene senere! Jeg håper alle har hatt en fin fredag!
Dette var litt mosomt bilde da, haha! 

Jeg tokk disse bildene sist helg sammen med stina!

 

Hva har du gjort i dag? // Er du glad for at det er fredag? // Var du på bik bok i går?

 

 

Endring på bloggen

Hei! Nå ligger jeg er å tenker litt over bloggen min og jeg vet jo st jeg er utrolig glad i å blogge og det vil jeg fortsette med! Men akkurat nå føler jeg press med å blogge! Det er noen innlegg som ikke er sån i det hele tatt, men de innleggene som er sån skal bort!! Som alle andre bloggere så får jeg veldig mye inspirasjon på sommer og våren, og fordi vi midt i våren så begynner inspirasjonen å komme. Jeg skal på en måtte ha en blogg pause, men alltid når jeg har sånne pauser så har jeg alltid så lyst til å blogge, så nå som dere vet det så er det sikkert ikke så mange som gidder å skjekke bloggen min, men vær så snill å gjør det! Jeg skal blogge når jeg har lyst fordi dette er tråsalt noe jeg gjør fordi jeg vil! Jeg har bare kommet in i en fase hvor jeg bare MÅ blogge og det er akkurat det jeg ikke vil! Dere hører mer fra meg snart, men de innleggene kommer til å komme når jeg har lyst! Fra å meg 1. Mai skal jeg blogge hver dag ig det kan godt være at jeg blogger 2 innlegg hver dag noen ganger fram til det også, men 1 Mai så begynner jeg igjen! Det kommer et innlegg senere i dag med vinnern av den konkurransen jeg hadde for litt siden! Besøk bloggen min 1 Mai! Det kommer en ny start og en ny overraskelse! Følg med på bloggen 1 Mai! VIKTIG!

Dagens antrekk


Munnen min var utrolig fin, haha!  Men legg mest fokus på outfitet! 

Jakke(H&M) Bukse(H&M) Bluse(H&M) hm antrekk, haha!

 

Hva synes du om antrekket?

Overnatting

Hei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra Kristin og Aurora! Jeg overnattet der med Ine og en som heter Marianne. Ine går i klassen min, og Marianne gikk på den gamle skolen til Kristin og Aurora. Jeg vet at jeg sa at det skulle komme et innlegg til i går, men jeg fikk rett og slett ikke tid! Jeg hadde tenkt å blogge da Stina dro, men hun ble henta sån ca, et kvarter før jeg skulle dra og da måtte jeg pakke også!

Det var veldig hyggelig hos Kristin og Aurora, som vanelig! Vi fikk taco til middag og det var veldig godt. Etter middaagen gikk vi ut i hagen og lekte lillebror i midten, som også var gøy! Vi var uten veldig lenge i alle fall over en time og tror nesten to, og da vi kom in gikk vi ned i kjellerne dems og spillte wii! Vi har det samme spillet som dem, men det er så utrolig lenge siden jeg har spilt det så det var veldig gøy!


Kamerat mitt er tilbake! Haha!

 

 

Hva gjorde du i går? 

 

Glad fredag!

Hei!

Akurat nå har jeg det utrolig bra! Jeg og Stina sitter godt i sofan min og nytter virkelig en veldig deilig fredag! Selvom det bare har vært 3 dager skolen så er det like deilig med fredag! Stina og jeg har laget pizza som vi har spist og som var veldig god! Skole dagen har vært ganske så dårlig! Eller første timen hadde vi gym, så hadde vi engelsk prøven og den vet jeg faktisk ikke i det hele tatt hvordan gikk, noen ganger har jeg en god eller dårlig følse, men nå vet jeg ikke...

Jeg har sikkert brukt en time på å skrive dette innlegget og det er fordi vi ser på tv samtidig og det er så morsomt vi ser på miss America og et annent program som jeg ikke husker hva heter, men det er veldig morsomt! Kamera lader fortsatt så det må dessverre bli webcam nå også! Det kommer et innlegg til i dag så følg med! Som jeg sa i går så er jeg så utrolig glad for alle leserne mine! De har ca tredoblet seg og jeg håper jeg holder på det!


Glad i deg Stina!

 

Er du glad for at det er fredag?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits