Oppdatering av de siste dagene!

Hei dere!

I det siste eller generelt i påskeferien har jeg vært kjempe dårlig til å blogge! Spesielt de siste tre dagene, så nå har jeg tenkt å oppsumere de siste dagene i dette innlegget! De siste dagene har vært de beste i hele påskeferien og de har vært fyllt med mye, mye moro, det er derfor jeg ikke har blogget! Jeg lover at i hverdagen kommer det til å bli mye bedre! Jeg er halveis i gang med en video som dere kan glede dere til og jeg kommer til å få my mer inspirasjon nå som det begynner å bli vår, og det er også bare å si i fra hvis det er en video dere vil at jeg skal lagge! Har du en video jeg kan lagge? Her er i alle fall en liten oppsumering av dagene med bilder:

Torsdag: 
På torsdag morgen måtte vi stå opp tilig for å hente den yngste kusina mi(Valentina) og moren hennes  på fly plassen! Så tokk vi med Valentina til hytta dems og moren hennes skulle være litt i byen. Vi hadde en veldig morsom tur i bilen, etter som hele turen tokk 3 timer måtte vi ha noen å finne på! Sist påske når vi var der gikk vi alle i shorts og korte t-skjorter, men denne gangen var det IKKE noen fint vær!! Det var veldig trist, men sån er det! I bilen hadde vi en konkurranse den siste halvetimen og hvem som klarer å ha en flaske lengst på hodet! Ja, det er sånne rare ting vi finner på, haha! Første runde var veldig kort, jeg gikk ut først Mathias(bror) and og Valentina vant. Andre runde var veldig mye lenger den varte kanskje rundt 20 min. Først gikk det kanskje 5 min så gikk Mathias ut så når det hadde gått 20 min røk jeg ut og derme vant Valentina, i gjen! Og hun hadde lyst å se hvor lenge hun greide å ha den på hodet så hun gjorde det til vi var fremme, assa en halvtime! Dety høres kanskje ikke så lenge ut, men det var veldig lenge! Valentin hadde avtrykk på hodet da vi kom frem fordi vi må jo dytte den så langt opp i taket så den ikke faller ned at det gjør vondt! Da moren til Valentina kom gikk vi ned tiul byen der hvor hytta ligger og spiste på en resturant, og vi tokk noen bilder!

Valentina og meg!

Så fult med tåke!

 

 

Fredag: På fredagen dro vi å spillte minigolf, det var kjempe gøy, bortsett fra at jeg tapte da, men det gik helt fint! Vi var egentlig ganske lenge der fordi det var vanskelige baner ´, men tl slutt ble vi ferdig og da gikk vi ned til den byen igjen og hoppet på trampoline med sån tau, så da hoppet vi kjempe høyt! Etter det gikk vi på en koselig café og drakk milkshake og spiste et lite kake stykke, det var veldig koselig! På etter middagen kom faren til Valentina og søster hennes. Vi spiset også på resturant på kvelden og det var kjempe koselig der!

Heldigvis var det palmer der da!


Dette var helt klart den morsomste banen der måtte man skyte sån sinsykt hart og det var som onkelig golf!

Jeg har dessverre ikke noe bildet fra da jeg hopper på trampolinen, men det var kjempe gøy ohg fordi det er en strikk hopper du sinsykt høyt!!

Lørdag: Lørdag spiste vi en rask, men god frokost også begynnte vi å lete etter påskeegge fordi tanta vår ville at vi skulle gjørre det en gang der også så da gjorde vi det og da fikk vi sån sinsykt mye! Vi fikk til å med en gange! Legeo! Det så faktisk kjempe morsomt ut og bygge det opp og det gleder jeg meg faktisk til! Jeg har hatt en så fantstisk helg at det går ikke an!!

 

Hva har du gjort de siste dagene? 

Påskedagen

Hei!

Endelig påske! Det har jo vært påske for oss hele uka, men i dag er det påskedagen, det er i alle fall da vi leter etter påskeegg osv! I dag stilte vi faktisk også klokken etter sommer tid! Det er i alle fall det eneste sommerlie her i Sveits, jeg vet ikke hvordan det er i Norge, men det er sikkert ikke så fint vær der heller!! Assa jeg hadde med meg shorts og vi hadde forventet varme, men i dag snøde det og her har det ikke snød siden februar så vidt jeg vet! I dag startet jeg dagen min med at pappa, Mathias(bror) og jeg dro til stemoren min og barna hennes og spiste brønsj! Det var stort med masse deilig mat som alle likte. Vi letet etter påskeegg der og vi ble der til 15.30 så dro vi hjem og her har vi bare kost oss! Pappa og Mathias har sett en film og jeg har sett en film nå ser de en film til mens jeg blogger!

I morgen er vår siste dag her! men det som er bra er at vi har en fridag på tirsdag også så vi må ikke på skolen før på onsdag og da blir det kort uke, så utrolig deilig! Og mandag og tirsdag er de verrste dagene når de gjelder skole fagene!! Så jeg er så utrolig glad for at vi har fri da også! I morgen ska vi bare kose oss og slappe av, kanskje treffe stesøsterne våre og kose oss med dem! Jeg elsker de veldig mye og de betyr kjempe mye for meg!!

 

Hva har du gjort i dag? // Har du hat en fin påske?

Instagram post

Hei!

 

Dette er noen av de bildene jeg har lagt ut på instagram. Jeg har lagt ut flere, men jeg er usiker om de personene vil at jeg skal legge ut bilder av dem osv. Så dette er i alle fall de "beste" av dem da! Noen er tatt ganske nylig, mens andre er tatt for en god stund siden. Når jeg siere at deiise bildenen er de "beste" menere jeg ikke fordi jeg er på dem, men jeg mener fordi det er de bildene jeg er 100 % sikker på at jeg kan legge ut! Hvis det er noen av dere som har instagram så skriv hva dere heter i kommentarfeltet og jeg skal følge dere!

 

Hva synes du om bildene?

 

 

Langedrag

Hei!

Nå har jeg egentlig mange innlegg å ta igjen, men jeg tar alle i et! Det siste innlegget mitt sa jeg jo at vi skulle få gjester og de kom! Dagen etter på, assa i går dro jeg og bestemor på ski og etter det dro hele familien på langedrag. til de som ikke vet hva det er så er det en gård der de har masse forskjellige dyr og sånt! Det var kjempe fint der og vi koste oss masse! Vi drakk kakao der og spsiese lunsj og en vaffel og litt forskjellig! Jeg tokk noen bilder som jeg kan vise dere!


Hesten likte meg ikke så godt, den bare går...


Dere fikk vi det til! Heste + Meg = Bestevenner!!


Ponyen likte meg bedre, og jeg likte den bedre også!!...


Søte gaupe


Bildet fra skituren!

 

I dag så har jeg nesten bare reist! Vi sto opp tilig i dag morges og pakket de siste tingene før vi dro. Vi dro rundt 11.00 tiden og da skulle vi bare kjøre 3 og en halv time, så hadde vi to timer på flyplassen og der spise vi og kose oss. Så gikk vi på flyet og flæy hjem til Sveits. Dette er jo selfølgelig en veldig kort oppdatering, men jeg håper der kjønner litt hvordan dagenen mine har vært. Jeg hadde egentlig forventet at det skulle være veldig varmt og sol her, men det viste seg at det var kaldere her en i Oslo nesten!

 

Hva har du gjort de siste to dagene? // Hva synes du om bildene?

Middags gjester

Hei! 

Nå er det rett før noen folk kommer til oss for å spise middag! Vi skal spise noen suppe ting som jeg ikke er så glad i, men det for gå! Jeg tror til å med at de kommer nå så dette må bli et veldig kort innlegg! Ski turen har vært kjempe fin og jeg tokk masse bilder, men jeg rekker ikke laste over dem nå de kommer i morgen eller overmorgen! Dette blir bare en veldig kort oppdatering, kose dere vidre!

 

Hva skal du i dag?

Nettverk feil!!

Hei!

Nå sitter jeg her og er ganske så sint! Vi har ikke nett på hytta, men vi bruker litt mobildata og vi deler nettverk fra jobb ipaden, men når da noen går som eier den ipaden så blir nettverket borte så nå må jeg blogge fra en iPad 1 som ikke har kamera så det lommer ikke noen bilder...
Men jeg skal lage et innlegg til dere med masse bilder og tekst sån at dere får det da! Vi skal nå snart ut på ski tur. Vi dal ikke gå så lang tur i dag og heler gå å Aker etter på! Vi har en kjempe stor ake-bakke bak hytta som bi kan ake på!

Vi har jo som alle andre spist frokost og nå skal vi lage noen pølser og slikt til turen! Vi skal gå en løype som heter lysløypaog den heter det fordi hele løypa er belyste med lystolper! Haha! Der går vi fordi noen som vi og ganske alle andre vi kjenner her oppe kaller stenshjemmet og det er fordi bestefar heter Sten og han pleier p hjelpe til å grille pølser der, men sø går han hjem igjen etter det! Haha vi har mange kreative navn!!


Jeg beklager veldig på at det ikke kommer noen bildet! Det kommer senere!!
Hva skal dere i dag?// skal dere gå på ski i dag?

Anbefaling

Hei på dere!

Nå tenkte jeg å anbefale dere to filmer! Den ene filmen er utrolig morsom, i alle fall for min humor! Haha, jeg så den hos Kristin og Aurora med STina og søstern hennes og jeg lo så utrolig mye og STina lo også litt, men resten lo ikke! Jeg tror jeg har litt rar humor, men jeg ler i alle fall! Den andre filmen ser jeg nå, men det er kjempe bra, til n i alle fall!


Dette er den morsome filmen! Den handler rett og slett om en overnatting! Den høres kanskje ikke så morsom ut, men den er det! De må på en måtte gjennm en hinderløype for å oppnå det de vil! Se den! Derre vil ikke angre!!


Denne filmen er på en måtte en morderne versom av askepott! Det er vel egentlig ikke så mye mer å si en at det er en jente som bor hos stemoren sin med onde stesøster osv, men er også døds bra! se den, dere vil heler ikke angre!

 

Har dere tenkt å se en av disse filmene? // Hvilken hørtes best ut?

Skitur

Hei!

For en stund siden kom jeg hjem fra en fin skitur. Jeg hadde egentlig skrevet et innlegg, men så skjedde det noen så jeg fikk ikke lasta in bildet jeg skulle laste inn, og da ble alt helt feil, så nå kommer en del av det innlegget!

I dag har jeg hat den kjempe fin dag! Jeg fikk sovet kjempe godt og jeg fikk en deilig frokost før vi dro ut på ski. Jeg vet ikke hvor lang ski turen var, men rundt 7 km.
Da vi kom hjem lagde vi vafler  og koste oss uten på verandan. Jeg øvde også litt på replikkenen mine som jeg har på teaterert. Vi har forestilling veldig snart så da må allereplikkenen sitte! Jeg tokk noen bilder med iphonen som jeg kan vise dere litt senerer. I kveld skal jeg bare slappe av og se ferdig filmen min og kose meg veldig! Middagen er snart klar så da skl jeg spise den og etter det skal jeg nokk bare blogge et innlegg til også kose meg resten av kvelden med film!

 

Hva har du gjort i dag? // Hva skal du i kveld?

Hytta next!

Hei!

Nå som det er påskeferie reiner jeg med at det er ganske mange som skal på hytta, eller bare reise bort! Jeg skal begge deler! Det er jo utrolig koselig å bare bli hjemme også! Jeg skal først på hytta. Det er ikke hele familien som skal på hytta. Noen blir hjemme her også! Og til Sveits er det bare broren min og jeg som skal og der skal vi besøke noen vi kjenner!

Mamma skal være hjemme her så hun hjelper oss med å pakke, noe som egentlig er kjempe greit! Vi skal dra i dag ganske tilig så jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg i dag, men hele påskeferien skal jeg prøve å få blogget to innlegg! Jeg vet at jeg har vært sikkelig dårlig til å blogge i det siste, men det skl ikke gjenta seg! Det er ikke sikkert jeg tar med macén, og at jeg bare tar med ipaden, men jeg skal i ale fall få blogget fra ipaden!


moren sveis!! Ikke akkurt sa fint bildet, men jaja!

 

Hva skal du i påskeferien?

inspirasjons bilder

Hei!

Nå tenkte jeg å lagge et inspirasjons innlegg! Det er ganske mye som inspirerer meg nå og det er mest sommer bilder! Jeg savner somern så utrolig mye at jeg vet ikke om noen andre som savner sommeren så mye som meg! Hehe! Jeg går hver dag og skjekker hvor varmt det er, om det har blitt varmerer fra dag til dag og om snøen har smeltet! Men ingen ting skjer... Summer i miss you, come to me now!

         

   

   

                                     

 

 

 

Hva synes du om bildene? // Fikk du litt inspirasjon?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits