Sommer inspirasjon

Hei

ÅÅå som jeg gleder meg til sommern! I dag var vi jo på skjøyter som jeg fortallte og der gikk vi uten jakke, du aner ikke hvor deilig følse det var! Hvis det blir like fint hele uka kommer jeg nokk til å ta fram vår jakka veldig snart! Jeg elsker å lagge sånne innlegg som dette og jeg tror dere liker sånne innlegg? Jeg vet ikke, men i alle fall har jeg funnet noen bilder til dere!

     

      

      

  

  

         

 

Fikk du litt inspirasjon? // Hva synes du om bildene?


   

my day

Hei!

Jeg så at leser anntallet steg kjempe masse i går og da bli jeg jo så glad som alle bloggere gjør når de får flere lesere! Jeg elsker dere så masse at jeg får lyst til å lagge en video til! Men, jeg har ikke en eneste idé så hvis dere vil at jeg skal lagge en video til så må dere komme med forslagg! Jeg kan lagge en video, men det går ikke an å lagge vidor utten idåer så kom med idér!

Dagen min i dag har ikke vert så veldig morsom! Den har lettere sagt vert veldig kjeddelig! Først hadde vi to timer matte så hadde vi en time norsk så hadde vi en time matte til... Men etter den siste og tredje matte timen min i dag dro vi på skjøyter! Det var super fint vær og alle gikk uten jakke og vi bare koste oss veldig! Det som ikke er så kos nå er at jeg har veldig vondt i hodet nå! Jeg har jo hjernerystelse så jeg bør egentlig ikke være så masse på pcen, men men! 

 

 

Hva har du gjort i dag? // Hva skal du i dag?

Innkjøps video- Tyskland

Hei
Nå kommer endelig videon, etter masse redigering! Vi satt utrolig lenge med denne videon og jeg håper virkelig dere liker den!
Jeg ble utrolig fornøyd med ALLE tingen jeg kjøpte og jeg håper dere liker tingene!
Kos dere! 
video:medium
Hva synes dere om videon? // Hva synes dere om innkjøpene?Dagens duft

Hei!

Stina er fremdeles hos meg, det erveldig koselig, men det var jo ikke planlagt at hun skulle bli så lenge, men siden foreldrene hennes var på sån skole greie med lillesøstern til Stina. Det er jo bare kjempe koselig at hun er her da! Hun ELSKER å redigere videor så hun redigerte videon min! Den ble super bra og jeg hadde alldri greide å redigere den så bra! 

Men i alle fall har jeg tenkt å vise dere dagens duft! Assa det vil bare egentlig si at jeg viser dere hvilken parfyme jeg har på i dag! Parfymen jeg har på i dag kjøpte jeg samme parfyme som jeg viste dere i går! Begge kjøpte jeg i Tyskland...


Dette er en parfyme fra Christina Angulere, parfymen heter By Night og lukter som en drøm! Prøv den!

 

Har du prøvd denne parfymen?

Gammeldags skole dagen

Hei!

I dag hadde vi gammeldags skolen på skolen. Den skolen jeg går på blir 100 år i år. Vi skal ha masse forskjellige "fesrer" og forskjellige argamenter. I dag hadde vi gammeldags skolen. Dagen startet med en sammling i gymmsalen og da spurte lærer min om jeg og Emma og to andre gutter ville stå på scene og være gammeldagse barn. vi ble spurt noen spørsmål på scene av den gammeldagse lærern og da måtte vi svare. Vi fikk vite dette i gå så vi fikk ikke øvd masse, men vi fikk i alle fall godt hjenom en gang. Jeg måtte gå i skammekroken, men det var bare morsomt!

Dagen i dag skal jeg bare slappe av å blogge masse. Stina kommer mest sansynelig til meg etter på! Jeg skulle egentlig ikke ha besøk siden jeg skal på fotball, men jeg skal ikke på fotball siden jeg fremdeles har vondt i hodet siden jeg har hjernerystelse. Så jeg kommer bare til å slappe av...


Stina og meg! LoveU

Hva skal dere i dag? // Gleder dere dere til videon?

Gammeldags skole

Hei!

Nå er jeg hos Kristin og Aurora. Vi har en veldig "vanesklig" tekst vi skal lære til i morgen! Kristin øver litt nå så skal jeg øve etter på! Jeg vet at jeg ikke har blogget i dag, men dere vet jo hvorfor. Jeg var jo på teater log egentlig tenkte jeg å blogge et innlegg før det, men jeg fikk det ikke til...
Aurora og Stina var hos meg meg og derfor fikk jeg det ikke til...

Jeg lover å blogge masse i morgen! Jeg skal lagge ferdig videon og blogge minst 3 innlegg + at jeg skal ha video. Jeg skal love der alt dette til i morgen!
Håper dere koser dere med innleggene i morgen!
Bloggen til Kristin (på bildet over): www.kristinlife.blogg.no
Bloggen til Aurora: www.aurismile.blogg.no

Hvordan har deres dag vært?Dagens antrekk

Hei!

Nå føler jeg at jeg bare blogger om dagens ditt og dagens datt, men jeg personling elsker sånne innlegg så jeg håper dere liker dem også! Dagen i dag har jo vært litt som jeg fortallte dere! Den har vært veldig rolig i alle fall kvelden, jeg holder fremdeles på å skype med Ine og det er kjempe koselig! Denne video samtalen vi har nå har vart i 2 time og 14 min + at vi har skypet litt mer som ca ble en time så vi har skypet rundt 3 timer og et kvarter :)

Dette antrekket synes jeg er veldig "fint" og jeg kommer nokk til å bruke det til noen bursdager! Jakken kommer jeg til å bruke til kos og skolen, mens blusen bruker jeg nokk mest til bursdag og litt til skolen. Buksen bruker jeg litt til alt!

Hva synes du om antrekket?

Dagens duft

Hei!

Jeg kom på en veldig god idé! Alle har jo dagens outfit, men jeg har også enkt å ha dagens duft av å til! Jeg synes det var en kjempe god idé, og jeg håper vedlig dere liker idén min!


Parfymen heter: Made for women og er fra merket Bruno banani. Jeg kjøpte den på slag i Tyskland og der kostet den 80 kr, men jeg tror den egnetlig koster 129 eller noe sånt! Den lukter bare helt himmelsk godt!

 

Jeg elsker denne parfymen! // Kjenner du parfymen? // HVa synes du om innlegget?

Mandag er verst

Hei!

Jeg vet dette er et litt senere innlegg enn vanelig, men jeg holdt på med en video som nokk kommer i morgen! Jeg skal redigere den og det tar jo alltid litt tid!! Jeg fortalte jo at jeg var i Tyskland på shooping og da kjøpte jeg jo selfølgelig noe. Men dagen min i dag har hvert en veldig, veldig dårlig dag! På skolen hadde vi bare dårlige fagg og når jeg kom hjem hadde vi jo selfølgelig lekser..

Det som er ennda verre å tenke på er at HELE uka kommer til å bli sånn! Vi har jo noen morsome fagg en gang hver dag som ca, men det er alldri en hel dag som er bra! Jeg ble nettopp ferdig med leksene som bare er så deilig, og jeg skal kanskje begynne litt på leksene til onsdag, men det er bare hvis jeg orker!
Jeg er faktisk sliten etter ferie! Det er ikke så godt tegn, man burde jo være mye mer opplagt etter ferie og ha masse ny energi, men nei da...  Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg! Jeg hater mandager så jeg skal gå å legge meg tilig sån at mandag er over...Hehe

 

Hva skal du i dag? // Hater du også mandager?

 

Inspirasjon

Hei!

Nå tenkte jeg å vise dere noen inspirasjons bilder jeg fant! Jeg håper virkelig dere liker dem! Jeg likte dem kjempe godt så håper der også gjør det!


 

Sorry for at bildene ble litt forskjellig stølser, men håper det går fint! Det ble kanskje litt mange bilder, men jeg synes alle var så fine!
Hva synes du om bildene? 

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits