Chanel

Hei, hei!

jeg kom vist på noe allikevel å blogge om! Det var egentlig mamma som ga meg idén, jeg tror ikke hun tenkte på at hun ga meg den idén, men jeg fikk den i alle fall!
Mamma kom hjem og hadde kjøpt en neglelakk til mamma og meg! Jeg elsker bare den fargen det er en sån vinnrød fagre som jeg bare synes er helt
fantastisk!! Jeg ble kjempe bra for den!

Jeg skal egentlig bare blogge ferdig dette innlegge og så skal jeg legge meg å lese! Jeg leser nokk fram til 21.30 og da prøver jeg å sove! Selvom jeg kanskje ikke
får sove før 22.00 så ligger i sengen og slappe av! Jeg er virkelig super sliten og jeg holdt meg hjemme fra fotballen i dag sien jeg var så sliten og jeg sovnet nesten på sofan da jeg kom hjem fra skolen så jeg GLEDER meg til å lese!!

Dette innlegget ble kanskje veldig likt det andre, men det var jo egntlig ikke min feil, haha!
Jeg håper dere likte det for det da!

 

 

 

Hva synes du om fargen? 

Dagens ting

Hei!

Jeg har virkelig problember med bloggingen nå! Dere må hvere så snille å gi meg noen tips om hva jeg skal bloggen om!
Jeg vil jo at det skal være intreessant for dere!! Så da tar jeg "dgens ting" nå så kanskje jeg kommer på noe annent i løpt av kvelden! Jeg må også øve på manuset så det er ikke sikkert jeg får blogget så mye mer, men jeg tror jeg får det til!

Her er i alle fall dagens ting:

Dette er en boks som jeg kjøpte i Kreta når jeg var 6 år eller no, men jeg har den fortsjatt! Jeg husker ay jeg egentlig ville ha et sminke sett, men sp kjøpte jeg denne i stedet! Jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det nå! Jeg er super glad i den og bruker den til å ha smykker i som dere ser! Jeg tror jeg fikk den på bursdagen til broren min! Vi pleide alltid å få sånne "trøstegaver" siden den andre fikk så mange gaver! Haha, dette var jo selfølgelug da vi var små da nå får vi dessverre ikke det mer!:(Haha

 

 

HVa synes du om boksen?


 

Manus

Hei, hei!

Jeg beklagger veldig dårlig blogging, men jeg har bare mista blogg lysten. I går var jeg jo på fotball og etter det skjedde det ikke så mye mer!!
I dag har det hvert en helt super dag! De første to timene hadde vi hare øving til musikal og sån kommer det til å bli den neste uka også, bare at da skal vi øve HELE dagen. Etter mat(som er etter den 3 timen) dro klassen min på svømming. Det har begynnt å bli morsomt, men nå skal vi slutte da... Vi skal ha svømming i Mai en gang også, men da er det bare livreddning. Da tror jeg vi skal ha det med hele trinnet... Jeg synes det er mye, mye bedre med bare klassen! Det er ikke sån at jeg ikke LIKER de på trinnet, men jeg føler eg mye mer trygg ogsån når det bare er klassen!

Siden vi øvde så mye i dag fikk vi manus! Vi kunne jo ikke ha øvd utten manus!! Jeg ble super glad da jeg fikk vite at jeg er hyene 1, jeg ville helst være hyene 1 fordi da skal jeg si mest i en sang og jeg tror jeg har mest replikker!! ÅÅÅå jeg er så glad!! Men i alle fall har vi fått manus og jeg er så glad ig jeg gleder meg så masse til i morgen! Vi skal først ha en og en halv time gym og resten øving!! Denne uken som kommer kommer til å bli den beste uken vi har hatt på leeeeennnge!!

 

 

 

 

 

Har du noen planer for kvelden?

 

Innnevandy-kamp

Hei!

Jeg har jo fortalt at vi hadde innebandy-turnering.  Det er sån at jentene siller mot hverandre og det er klasse mot klassen. Hver klasse er delt opp i to lagg, men vi er på en måtte et lagg da. I år kom begge laggene til semifinale, men begge spillte mot forskjellige lagg, så jeg er usikker på hva slags semifinale det var. Men det lagget jeg var på tapte med et må og det var utrolug dumt. Det var et mål som gjorde at vi ikke kom til finalen...Men det andre lagget kom heldiggvis vidre til finalen da!

Så i dag vi det finale mellom A2(det lagget jeg IKKE er på) mot B1. Så vi spillte mot B-klassen. Vi har aldri kommet til semifinalen engang nå nå kom vi faktisk til finalen!
Jeg ble kanskje litt for ivrig og skrek nesten av meg halsen, men det var hvert det!! Kampen startet lenge med at alt var gjevnt så skåret vi og etter det skårte B klassen sp skårte vi to mål så skårte de et mål og til slutt skårte vi et til! Så det vil si at vi VANT! Det var kjempe nervepinnene fordi HELE trinnet var det og alle så på oss! Haha ; men det gikk fint da!

Stilingen ble 5-2 og vi ble så sykt glade du anner ikke!! Vi håppet rundt og skrek av glede! Siden det ikke var mit lagg så fikk jeh ikke spille så mye, men jeg tipper jeg ca spillte i 5 min. Og når en kamp varer i 20 min og det ikke er mitt lagg en gang synes jeg at jeg fikk spillt mye! Vi har alltid tapt nesten alle kampene og denne gangen vant vi faktisk! Dette er jo det site året så det er helt spesiellt å vine synes jeg!! Siden vi vant mot 7 trinn skal vi spille mot 5 eller 6 klasse. Dette er jo selfølgelig jenter dette også. De spiller mot hverandre(5-6) på fredag og da skal vi få se på, så de som viner av dem spiller vi mot!:) Jeg gleder meg kjempe og tenk om vi vinner HELE innebandy turneringen!!
Innkjøps video!

Hei!
Nå er endelig denne videon på plass! Jeg var jo i Karl johnas gate på lørdag med <kristin og Aurora. Det var super koselig. Og idag var jeg
på bryn senteret og dere får se hva jeg kjøpte! Håper at dere liker videon!:) 
video:medium

 

Mitt kjeddelige liv..

Hei!

Nå sitter jeg her igjen da med lekser og prøver å gjøre så mye som mulig.. Jeg har gjort leksene til i morgen i alle fall så skal jeg få prøvd å gjøre litt mer!
Jeg har egentlig bare en lekse til jeg kan gjøre og det en en engelsk lekse. Ellers har jeg matte i en bok vi skal få i morgen også har jeg noe jeg skal rette opp som jeg ikke vet hva er + at jeg har to lekser vi ikke har fått enda!:)

I dag har det hvert en ganske noemal dag. Etter skolen var jeg litt hos Maria og det var som vannelig kjempe koselig!
så dro jeg hjem og gjore masse lekser, eller i alle fall det jeg rakk før vi skulle kjøre Mathias(bror) til fotballtrening så dro mamma og jeg vidre til Brynsenter.
Jeg var jo på Karl Johan på lørdag og da fant jeg noe som jeg ville bytte og da gjore jeg det nå i dag!:) Jeg skal lagge en innkjøpts video i dag så den kommer sikkert snart!:)

 

 

 

 

 

 

Hva gjør du i dag? 

Sunday

Hei!

Detter blir et veldig kort innlegg, og jeg er lei meg for at jeg ikke blogger før nå, men sån er det bare! :)
Jeg hadde en utrolig koselig kveld i går!! Jeg har tenkt å lagge et innlegg om hva vi fikk til mat og sån senere! Vi har nemelig en sån 4-stjernes middag greie som jeg forklarer dere senere! Det var i alle fall helt supert!

I dag var jeg hos Kristin og Aurora til 14.30. Maria kom til oss sån rundet 14.00. Hun skulle jo egentlig hvere med på alt, allså byn oh overnatting, 4-stjernes middag og alt det der, men hun ble dessverre syk:( Men hun kom i alle fall til oss da for å hvere litt med oss. Det bar utrolig koselig, vi lekte sån butik ting. Det høres super barnslig ut, men det er ikke det! Det er sån at alle har en butikk og da kan man kjøpe tig fra hverandre. Vi pleier å ha sån frisør, styling ogsån da!:)

Da klokken begynnte å nærme seg 14.30 gikk vi hjem. Så etterhvert dro vi til bestemor for å spise middag. Vi pleier å hvere der som alle dere "faste" lesere sikkert har fått med dere! Så der var vi da og spiste middag. Så etter det igjen dro vi hjem og da hadde jeg sån nyaktig 10 min på å slappe av på, så dro jeg på fotball.

 

 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? // Hva synes du om bildet?

by tur

Hei!

Dette er en typisk lørdags morgen for meg! Jeg våknet 09.00 og lå i senga til 10.00. Så sto jeg opp rundet 11.00 fordi jeg snakket med pappa på telefon også! :)
Så sto jeg opp og da ventet meg en deilig frokost på meg! Det var kjempe godt og da jeg var ferdig med frokosten gikk jeg å dusjet.
Det var så deilig jeg følte meg så god og ren og ikke minst våken! Nå har jeg egentlig bare kledd på meg og ser litt på tv mens jeg blogger!

Om noen minutter skal jeg møte Kristin og Aurora og da skal vi går til MAria og derfra tar vi en trikk til Karl Johan. Der skal vi nokk hvere noen timer og bare kose oss!!
Vi har planlaggt dette ganske lengge så det blir utrolig koselig at vi får det til! Det er alltid gøy med dem og vi fireer jo bestevenner, men det er ikke så ofte vi alle
fire er sammen, men nå har vi endelig fått det til! :)

 

 

 

 

Hva skal du i dag?

 

thank god it's friday

Hei!!

I dag er det endelig fredag! Denne uka har godt utrolig sakte når jeg tenker på alt jeg har gjort!! Jeg greier ikke å fårestille meg at på tirsdag denne uka fikk vi roller!
Det er kjempe rart å tenke på!! Dagen i dag har hvert GANSKE så andreledes enn vannelig! Først hadde vi skøyter, men Maria(bestevenn) har angst, det er en sykdom som gjør at du kan plutselig få panikk utten at du vet hvorfor. Og hun fikk det da vi var på skøyte banen.

Og da spurte moren til Maria(hun var med) Harriet(gym lærern) om Maria kunne slippe gymen å komme tilbake på skolen etter gym, og det sa Harriet selfølgelig ja til! Og da spurte hun om Maria ville ha med en venn og da spurte hun meg, og det ville jeg jo selfølgelig!  Så vi satt der å spiste matoksen vår og øvde til en gloseprøve!:)

Da klokken begynnte å nerme seg 11.00 gikk vi tilbake på skolen å skulle ha friminutt sammen med de andre, men de var hjemme hos hverandre fordi det fikk vi lov til!
Så da var i alene på solen, eller alle andre på skolen!:) På skolen hadde vi nesten ikke noe fagg etter det! Vi hadde litt matte, men det var kjempe enkelt, og gøy!

Etter skolen dro jeg hjem til Kristin og Aurora. Det var bare Kristin og jeg som var der førdt, men Aurora kom etter hvert. Det var kjempe koselig der! Vi  satt nesten bare på mobilen og så på tv, men det er sånt man gjør på fredager! :) Nå har vi besøk av noen fra bergen så jeg får kanskje ikke blogget veldig mye denne heøgen, men jeg skal prøve 1-2 innlegg hver dag! :)

 

 

 

 

Er du glad for at det er fredag? // Synes du uka har gått fort/ langsomt?

 


 

Dessverre må det komme først

Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg har hat lekser og trening og alt spist middag!
Jeg blogger jo fordi jeg elsker det, men derfor når jeg ikke har så mye tid kan jeg ikke alltid ha masse fine innlegg:(
Lekser, skole og mitt private liv må komme først. Lekser og skole først å fremst da!

Men i alle fall dagen min har hvert mye bedre en gårsdagen. Gårsdagen var for meg en kjempe dårlig dag! Det startet med matte også norsk og etter det innebady turnering hvor vi tapte semifinale med et mål og da er vi ikke vidre til finalen... Men heldigvis er et av A laget vidre! Det er vedlig stort for oss, vi har nesten alltid kommet på siste plass, så dette var bra for oss!

Og dagen ble verre! Julie har flyttet, men skal fremdeles gå i klassen vår!!:) Og da skulle hun ha en innflytnings fest, og siden jeg skal hvere borte hele lørdag og vi
får besøk fra Bergen og da får jeg ikke gå..

Men dagen i dag er mye, mye bedre!! Vi startet med matteprøve, som ikke var så bra og etter det hadde vi norsk som var ganske gøy! Vi hadde om skuspill ting som var gøy! Så dro vi på svømming som var kjempe gøy i dag! Vi hadde noe leker i vannet. Maria og jeg var på lagg og vi hadde det veldig gøy!
Vi droknet nesten hverandre, haha!:)

Nå sitter jeg bare her etter å ha dusja og koser meg med å øve til gloseprøven i morgen!:)

 

 

 

 

 

 

 

Hva gjode du i går? // Hva gjør du i dag?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits