Dette kan DU vinne:Hei!

Ja, dere som lekser bloggen min ganske ofte vet nokk at jeg har en konkurranse. Jeg har fått ganske mange deltagere, men jeg håper på flere. Jeg har to premier, en til den personen jeg trekker først og en annen til den personen jeg trekker til and. Jeg vet ikke om jeg skal trekke på video sån at dere ser at jeg ikke "jukser" eller noe sånnt? Det kan dere velge!

 

1.plass:

 

Denne øyenskyggen er 1. premie fordi den synes jeg var finest!

 

2.plass: 


Dette er 2.premiene! Jeg synes den var veldig fin pgså, men for meg var den andre finere! Det er en farge som er en blaning av rosa, rød og orange! utrolig fin!
 

Her er linken til innlegget hvor dere kan kommentere om dere er med! Jeg trekker i løpt av påskeferien!
http://sofiarb.blogg.no/1362941298_konkurranse_sprsml.html#comment

 

Skal du melde deg på konkurransen? // Har du lyst til å vinne disse tingene?

Helt forferdelig!

Hei, hei!

Jeg beklager virkelig på at jeg ikke har blogget på noen dager, men nå tror jeg at jeg er "tilbake". Jeg ikke nesten alldri vondt i hodet som betyr at hjerneryselsen mest sannsynelig er borte og jeg jeg klar til å blogge masse igjenn! Jeg håper jeg får tilbake alle de flotte leserne mine, og jeg vet jo selfølgelig at det kommer til å ta tid for det er sikkert ikke så mange av dere som skjekker bloggen min når jeg ikke har blogget på noen dager!

Dagen min i dag har vært fin! Jeg var på skolen( et under, haha) og det var faktisk overaskene gøy! Etter skolebn dro jeg til Stina og der var jeg i sån ca en time så måtte jeg dra på elevsamtale, det var den siste jeg skal ha på den skolen jeg går på nå før jeg starter på ungdommskole. Jeg tror det gikk ganske fint det føltes i alle fall sån. Da jeg var ferdig gikk jeg tilbake til Stina. Da så vi bare litt på tv fordi vi hadde gjort alle leksene. Jeg dro også på senteret for å kjøpe premie til konkurransen jeg legger ut et innlegg med vinnerne denne uka så følg med!

 

Hva har dere gjort i dag?

 

Dagens antrekk

Hei!

Dette innlegget er tids innstillt så nå er jeg sikkert hos Emma og koser meg masse der med kristin, Aurora og Maria. I kveld skal jeg bare zlappe av hjemme og se på tv.
Det kommer til å bli en fin kveld igjen. Jeg vet ikke helt var vi skal gjørre hos Emma, men jeg er sikker på at det blir kjempe gøy. Jeg skal ikke overnatte, men det skal Maria og kristin, Auorora og jeg går bare hjme da. Her er dagens antrekk:


Jakke(?) Bluse (Abercrombi and fitch) 

Biukse( H&M)

 

hva synes du om antrekket?


 

Wants

Hei!

Nå tenkte jeg å ha et raskt wants innlegg! Jeg håper virkelig dere liker det! Disse tingene ønsker jeg meg så sin sykt mye og jg har tenkt å kjøpe det snart! Det er helt sikker mer jeg ønsker meg, men dette er det jeg husker!

 

                                                   
1 topp= Bik bok Jakke = Bok bok  2 topp = Bik Bok Cardigen = Bik Bok  Bukse = Bik Bok Veske = Gina Tricot.

 

Hva synes dere om wantsene?


 

vanelig tirsdag

Hei!

I dag har det vært en av mine dårligstre dager i hele år! Åååå det som skjedde i dag va utrolig personelig og jeg har ikke tenkt å dele det her på bloggen, dessverre!
Men, nå er skolen over og jeg er med Stina! Stina munterer meg så utrolog mye opp og det er fantastisk! Vi har spist litt og middagen er snart klar. Vi skal gjørre litt lekser nå, eller jeg hadde gjort mye av det i går, men jeg har to oppgaver i gjen så de gjør jeg nå!

Jeg tenkte å bare slenge in et innlegg nå sån at det minst blir to innlegg i dag! Vi har sett på berverly hills til nå og det er så utrolig spennende så vi greide neste ikke slutte, men vi måtte siden hvis ikke hadde vi alldri greid å starte på lekser! Hehe!

 

Hva skal du i dag?


 

Dagens antrekk

Hei!

Jeg skal prøve  vise dere dagens antrekk så ofte som mulig og jeg håper veldig dere liker det!


Bluse= H&M
Bukse= H&M


Jakke= Zara

 

Hva synes dere om outfitet? 

Konkurranse- spørsmål

Hei!

Jeg kom på at jeg måtte jo ha et spørsmål til konkurranse min! Jeg håper veldig at så mange som mulig melder seg på så jeg gir dere et veldig lett spørsmål og det står veldig synelig på bloggen min langt oppe! 

Spørsmålet er:

Hvilke fire ting er mine intrresser?

1. Tennis, fotball, shoope og håndball

2. Håndball, ski, klatring og blogge

3.  Fotball, teater, blogge og henge med venner

Hvis du vet svaret så kommenter foreksempel 5 og hvilke fire ting det var! Nå tokk jeg bare et tilfeldig tall sån at det ikke røpe noe som helst!
Jeg håper veldig det er mange som melder seg på! Uansett om du har meldt deg på eller ikke så må du kommentere her for å være med! Og husk at den som vinner får en premie og hvis den personen som vinner har blogg så linker jeg bloggen!
Lykke til!

 


 

 

Vil du melde deg på?


 

Bilder til Maiken

Hei!

dette innlegget er på en måtte til en som heter Maiken! Hun skal lagge en header til meg og da spurte hun om jeg kunne legge ut bildene i et innlegg på bloggen så her er de!

 

 

Hva syns du om bildene?

 

 

Dagen min i dag og i går

Hei allesammen!

I dag hadde jeg en super fin dag! Det hadde jeg i går også! Jeg minner om konkurranse og spørsmåls runde! Det er bare å kommentere i vei!
I dag har jeg vært med Ida og Stina! Det var kjempe koselig! Vi traff hverandre ved en baker ved siden av skolen min! Vi spiste litt der også brukte vi utroig lang tid på å bestemme hvor vi skulle! Tilslutt måtte vi ta en to tre opp eller ned og da vant jeg, jippi! Siden jeg viste mer hvor Stina bodde bestemmte jeg at vi dor ditt! Jeg kjenner Ida, men vi har ikke kjennt hverandre så lenge, men hun er en helt utrolig venn og person!

Da vi kom til Stina gjorde vi egentlig ikke så mye! Vi satt alle tre på mobilene våre og alle sa hele tiden at vi ikke burde være på mobilen og heller finne på noe sammen, men nei da! Så langt kom vi alldri!! etter hvert måtte Ida gå og litte grane senere ble jeg henta! Da jeg kom hjem var middagen så godt som ferdig! vi spsite litt taxo rester som fra min siden var helt greit! Jeg er så glad i taxo! I går hadde vi også en kjempe fin dag! Vi hadde ji middags gjester også da det tyskebprogrammet som vi alltid ser på startet så gikk de! Vi hadde laget gele og den va kjempe god + at vi hadde godteri!


Åååå nammm!!! Men etter alt godteriet i går ble jeg også kjempe kvalm og nå hadde jeg alldri orket mer godteri!!


Hehe, dette var på trikken!

 

 

Det ble veldig forskjell på disse bildene, men jeg håper det går fint! Jeg tokk dem nemlig fra instagram! Men det er sikkert bedre enn ingenting!

 

Hva gjorde dere i går? // hva gjorde dere i dag?  

Dagens antrekk

Hei!

Nå syes jeg det var gsanske lenge siden jeg har hatt dagens antrekk så da lagde jeg det til dere!


Sorry at det ble litt lyst...


Jakke: Zara
Bluse: H&M


Bukse: H&M

 

Hva synes du om antrekket?


 

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
Sofia

Sofia

12, Oslo

Hei! Jeg heter Sofia! Jeg er en jente fra Oslo som er 12 år. På fritiden liker jeg å blogge, spille fotball og teater. Hverdagen min består som oftest av venner, skole og blogging!

Kategorier

Blogg Hverdag Konkurranser Meg spørsmålsrunder Topp 3

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 Juni 2012 Mai 2012


hits