Mye som har skjedd

Hei dere

I det siste har jeg virkelig ikke fått blogget i det hele tatt. Jeg har faktisk tenkt mye på å bloggen, men jeg har alltid tenkt at jeg bare venter til i morgen og sånn fortsatte det. Men i dag har jeg endelig fått satt meg ned å blogget. Jeg blir veldig inspirert av andre bloggere. Jeg har også startet å lagge flere videoer. I det siste har det skjedd så mye? Jeg har vært på Isac Elliot konsert, jeg har vært på audition til en tv serie og det har skjedd mye mer. Jeg har vært veldig konsentrer med prøver og lekser.

 

Men jeg har faktisk savnet bloggingen veldig mye. Jeg tenker mist en gang daglig at jeg skulle ha blogget men jeg kommer aldri til det. Jeg har lest veldig mange andre blogger og sett på mange videoer på youtube. Så det har gitt meg veldig mye inspirasjon. Det eneste som ikke inspirer meg er bilder?  Det enste som på en måtte stopper meg fra å blogge er jobben med å ta bilder og laste dem over også legge dem inn på innlegget, men jeg vil ikke at det skal være sånn!


Isac <3


 

Starbucks

Hei dere:) 

I dag var jeg en liten tur til byen igjen, haha! Det har vært veldig mange besøk til byen i det siste, men det er liksom ikke så mye annent å gjørre her. Vi var på kino og etter det dro vi på et senter og der kjøpte vi en putte til meg, siden den puten jeg sover på nå er veldig har så da kjøpte vi en ny. Den nye puten er helt fantstisk å ligge på! Jeg har så vidt prøvd den, men det var så deilig!

Etter å ha kjøpt putte og litt middags mat satt vi oss på Starbucks og drakk en kaffa(i pappas tilfelle) eller en frappe(i mitt og broren min sitt tilfelle). jeg elsker virkelig starbucks, de har så utrolog mange gode ting. Nå har de jo endelig kommet til Norgen, men jegf har dessverre ikke vært der enda. Her i Sveits er de jo overalt, så for alle som bor her er det jo ikke så spesielt å dra på starbucks, så hver gang er i er yen med noen venner eller familie så spør jeg om å dra på det og de sier bare at det er så kjeddelig og at vi bør gjøre noe mer spendene osv.

 

Hva synes du om bildenen? // Hva gjorde du i dag?

Tivoli

hei dere:)

I dag dro jeg, broren min og pappa for å besøke Lara(kusina mi, 9 år), Luis(fettern min, 5 år), tanta og onklern min. Vi kom dit rundt 11 tiden og da spiste vi en forkosrt der. Vi fikk masse forskjellig mat, som var utroliog godt! Etter at vi hadde spist litt og snakka og lekt litt dro vi på ert tivoli. Det var egntlig bare veldig lite, men det var gøy! I #paris skal vi til #Disney land så dette var en bitte litten "smake bit" av det.

I kveld har vi egentlig bare spist middag og nå skal jeg straks se på noen episoder av #gossip girl. Det er så utrolig spendene. Det er en serie som jeg anbefaller til ALLE JENTER MELLOM 12-15. Jeg er no bare 13 selv, men jeg kan tenke meg at det er MANGE 15 åringer som ser på det, vet foresten om en så da er det helt sikkert at alle mellom 12-15 kan se på serien.

 

 

Hva har du gjort i dag?

Outfit

Hei dere! :)


Genser: #Hollister - shorts: #Zara

 

Hva synes du?

Dagen

Hei søte lesere!

Dagen min i dag er egentlig helt full. Jeg kom hjem for litt over en time siden, men det følse mye kortere.  I løpt av denne kvelden må jeg ha gjort 3 engelsk lekser, en norsk lekse, pakke til Sveits og #Paris, ringe pappa og veklse penger. Så har jeg tid til så mte annnet, nei! Jeg skal prøve å få lagget et innlegg til som kommer litt senere, men det kommer!

Jeg er også oppe i det hele litt forskøle og vondt i hodet, men men jeg skal nokk greie det på en eller annen mystisk måtte! Jeg har tatt med meg en del penger så det kommer nokk til å bli litt #shopping. Så når jeg kommer hjem fra Paris og Sveits tar jeg å laggen en #innkjøpsvideo.  Jeg har jo spart opp e del penger og mye av dette er bursdagd penger da! 


En super deilig kveldsmat. 


På vei opp til hytta -mamma og broren min


4 timers tur - Stina


meg


Stina og meg - faktisk ikke redigert.

 

 

Hva skal du gjøre i dag?

hytte kos

hei.

Dette innlegget er forhåndspublisert inlegg, så nå sitter jeg og Stina nokk i bilen på vei opp på hytta. Jeg gleder med kjempe mye, og dert kommer til å bli så morsomt. Jeg tro dette kommer til å bli en helg med mye latter og mye kos. Vi har ikke internett på hytta så det er ikke sikkert det kommer så mange innlegg denne helgen, men flølg med! jeg kommer også til å bruke litt mobildatta så der i fra kan jeg jo legge ut noen innlegg  fra mobil.

Til ale de som har iphone så kan dere oppdatere telefonen deres! Jeg var veldig usikker på om jeg skulle gjørre det, men jeg angrer i alle fall ikke på at jeg gjorde det, men jeg vil ikke at dere skal gjøre det pga at jeg har sakt det også angre etter på. 

 

Hva syns du om bildene? // Hva skal du i helgen?

Moteshow

Hei søte lesere!

Først å fremst vil jeg bare si tusen takk! Dere har lest bloggen min selv om jeg ikke har vært så flink til å blogge de siste dagene! Det har vært ganske mye på programet mitt, men det er ikke en god unskyldning på at jeg ikke har blogget!  På lørdag overnattet jeg jo hos kristin og Aurora og da våknet jeg jo der på morningen. Vi prøve å døgne, men vi greide det dessverre bare til 03.00, vi har egentlig alle vært lenger opp, men vi var så slitene så vi tenkte at det var like greit å legge oss! De hadde også besøk av kusina deres og hun var veldig søt. De dro etter hvert og da tokk vi med oss en skål popkor og brus ned og så på "How i meet your mother". det er så sykt morsomt! Jeg er en super stor fan av "friend" og det er faktisk nesten likt! vi fikk oss i alle fall noen gode lattere!

På søndag morgen sov vi egentlig ganske lenge også sto vi opp ganske etter det og rundt 13.00 var vi ferdig med frokosten og da så vi på en episode av "How i meet your mother" også kledde vi på oss. rundt 14.30 fant vi ut av at vi ville lage et moteshow. Så vi skrev opp 7 forskjellige katogorier og jeg løp hjem og tokk med en ikea pose full av klær! Og da snakker jeg om en sån stor blå! herregud, det kommer til å ta lang tid å rydde ut av den, haha! Jeg fikk tatt noen bilder, men jeg greide å glemme kamera mitt opp på "skifterommet", haha! Vi fikk et rom hver som vi brukte til å skifte. Og moren dems satt nede og satt på musikk også kom vi en etter en ned og hun ga oss poeng sum! Det veldig morsomt!


Sån holdt vi oss våkene! :)


Fest- tema


Vinter - tema


Hippi- tema. Haha denne synes jeg var morsomst!

 

Hva gjorde du i helgen? // Hadde du en fin helg?

Anbefaling av to parfymer

Hei!

Dette innlegget er forhånds pubilisert, siden jeg skal bort i kveld. Nå sitter jeg mest sansynelig hos Kristin og Aurora og vi gjør et eller annent super hyggelig! Men, i alle fall jeg tenkte å lagge et anbefalings innlegg til dere, så da bare starter vi! Det er jo ikke så mye å si om lukten til en parfyme, men jeg skal prøe så godt jeg kan! Jeg bare starter jeg:

1.  Viva la juicy

                 

                                                                                                          

jeg har den parfymen med 30 ml og jeg tror det er den minste! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den minste og ikke en større! Som dere ser så har jeg ikke brukt så mye og jeg har hat den siden juletider i 2012. Og jeg vil bare si at grunnen for at jeg ikke har brukt så mye er helt klart ikke fordi den lukter vondt, det er rett og slett bare fordi det tar lang tid å bruke den opp!  I en pariode så bruker jeg den hver dag og i andre perioder så bruker jeg den ikke, så det varierer! Den koster i alle fall rundt 700 og det er verdt pengene!

 

2.  Bruno Banani

                             
Jeg vet faktisk ikke hvor mange ml jeg har denne i, men jeg tiper det er rundt 30! denne lukter HELT FANTASTISK!  Seriøst! Det er en av de beste parfymene jeg har luktet i hele mitt liv! Denne anbefales mest av disse to! Jeg husker faktisk ikke hvor mye denne kostet, men det var faktisk ikke så ille! Den kommer i alle fall under 500 lappen og for meg er i alle fall det et godt kjøp for en parfyme som lukter så godt!

 

Har du noen av disse to parfymene? // Har du tenkte å kjøpe en av disse to?

                  

 

deilig lunsj

hei

Nå har jeg akkurat lagget meg verdens beste lunsj, og den er faktisk også ganske sunn! Jeg elsker å gjørre sånt! Og ta og lagge noen så eklusivt! Maten smaker mye bedre og du får mue mer lust til å spise det, enn hvis du bare rører sammen no! Jeg sov til 10.00 i dag som egentlig er ganske perfekt tid for meg å våkne! Jeg lå i senga og så på serier på netflix til 11.00 og da sto jeg opp og spiste frokost!

Etter at jeg hadde stot opp og spist frokost. så skulle jeg, Kristin og Aurora til byen, men vi bestemmte oss heller for å dra på sæter-dagen som er en sån dag hvor de bare selgen litt forskjellig ting på Sæter. Det var egentlig helt greit! Etter det treff vi Emma, Maria og Greger som tilfeldigvis også var der! Så da kjørte vi et sånt tog med em og etter det dro vi ned på Nordstrand skole og var der litt og etter det dro jeg, kristin og Aurora hjem til dem! Nå skal de ha middags-gjester så jeg skal komme til dem rundt 17.00 også skal jeg sove over der i natt, det kommer nokk til å bli super koslig!

 

hva skal du i dag? // Hva har du gjort i dag?

wants Abercrombi and fitch

Hei

Nå tenkte jeg og gi dere noen av mine wnats fra Abercromi and fitch, og jeg kommer nokk tl å kjøpe en del når jeg reiser til Paris! Ååå, jeg gleder meg så sykt mye!

 

Hva synes du om wansene?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013


hits