Fine dager

Hei sann:)

Som dere sikkert vet er jeg jo i Paris. Det er bare helt herlig her. For det første så har det hvert en drøm for meg å dra til Paris, og for det andre så besøker jeg den beste kusinene min, så jeg bare stor koser meg i Paris! I dag og i går gikk det ganske mye penger, haha?? Jeg kan lagge en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem. I dag så dro vi først veldig tilig til Eiffeltårnet, også dro vi til det museumet, der de har Mona Lisa. Det var selvfølgelig kjempe mange føk rundt Mona Lisa, men vi fikk presset oss helt forrest!

I morgen skal vi til Disney land. Jeg gleder meg kjempe mye. Det er helt sykt stort der, så vi kommer sikkert ikke til å få sett alt, men vi prioriterer! I går var vi egentlig mest på shooping, og på søndag skal vi på et market, og etter det drar vi...

Paris

Hei dere! I går kom jeg til Paris og det er bare herlig her! Jeg var innom Abercrombi allerede i går og i dag tar vi turen Sephora og gap og nike og kanskje Abercrombi igjen:) En av dagene skal vi også innom forever 21 og et sykt stort senter der de har Hollister og topshop og masse mer! Dette innlegget blir mer et bilde innlegg så her kommer de:

Dagen

Hei
Nå sitter jeg på flyttet og snart er vi i Sveits. Det er så deilig at det er høstferie! Herregud har liksom gledet meg til denne dagen kjempelenge! Dagen min i dag har egenetlig bare vært en normal fredag i alle fall på skolen. Vi hadde de vanelige fagene og tiden gikk egentlig ganske fort. Kristin og jeg hadde en konkurranse om hvem som skulle si gullerott først i dag, det høres sikkert helt teit ut, og for å være ærlig, det var litt teit, men sykt morsomt! Reglene var sån at vi måtte se hverandre før vi sa det og vi sa det jo selvfølgelig helt likt så da bør det likt, egentlig helt greit!

Dette innlegget er skrevet på litt forskjellige tider så da jeg skrev det var jeg på flyet, men nå ligger jeg under dyna mi og skal snart sove! Det har vært en lang dag, så det blir deilig med søvn! God natt alle søte lesere!

Spenende dag

Hei dere!

Overskrift i dag er egentlig helt ironisk.. I dag har vært en ganske normal dag! Jeg var på skole, gikk hjem til Kristin og Aurora( som var det mest Spenende med dagen, men jeg skal ikke klage på det, det er alltid koselig med dem!) også kom jeg hjem, spist middag, dro på fotball kamp(vi vant, alltid gøy å vinne!) også kom jeg hjem og spiste kvelds mat og nå skal jeg legge meg!

Jeg er så kjempe lei meg for at det har blitt så lite blogging i det siste, og nå skal jeg virkelig starte for fullt igjen! I morgen har jeg så sykt mye å gjøre, men jeg får nokk slengt inn et innlegg. Så følg med! Jeg blir også veldig glad for kommentarer og lesere, elsker dere alle som leser bloggen min!;) kos dere vidre og sorry for sent innlegg, men bedre det enn ingen ting, ikke sant?

Tur + vafler

Hei søte lesere!

Nå som dere vet er jeg og Stina på hytta mi. Det er super koselig her med Stina! I går så brukte vi 5 timer opp til hytta så vi kom ikke frem før 20.30 eller noe sånt! Vi var sykt trøtte så vi spiste bare middag som bestemor og bestefar hadde laget klar til oss, som bare var så godt etter en lang reise! Så satt vi oss ut med litt Oste pop og pled og koste oss! I dag har vi bare sove ut også gikk vi ut på tur. Vi gikk i 4 timer og etter det kom vi alle kjempe trøtte in i hytta og da lagde bestemor vafler til oss!

Vi spiste de kjempe gode vaflene og gikk in og la oss under dyna, så nå sitter vi på iPhone vår og hører på musikk og bare slapper av! Vi har tenkt å gå ut og ta bilder etter på, så dere får se noen bilder etter hvert! Følg med!
Det gikk foresten plutselig ikke å laste opp bilder, så da kommer de senere en gnag!

Fotball er best!

Hei snille lesere!

Dette blir dessverre bare et lite innlegg fra mobil i dag. Jeg prøver så godt jeg kan å blogge så ofte og bra som mulig, men det er litt vanskelig med lekser, venner og kamper og treninger og alt det der!

Ja men uansett, jeg har spillt kamp i dag, jeg vet ikke hent hvem vi spillte mot, men det var noe rundt Siggerud eller no. Det var ganske likt i starten, men så kom målene, en etter en! Tilslutt vant vi 7-1, så det var veldig gøy! Det er alltid gøy å vinne, men man må huske på at det ikke er så gøy å tape så man må være hyggelig mot dem! Haha dagens moral! Må jo stappe in noe fornuftig med denne bloggen, haha!
Det har i alle fall vært en veldig fin dag og jeg er så kald for at det allerede er torsdag i morgen! Herregud denne uka har gått så sykt fort, den er jo dessverre ikke over ennå, men snart:)

Friminutt

Hei dere:)

Nå sittet jeg, Kristin, Melinda og Emma hos Emma. Emma er naboen til skolen så vi går noen ganger til henne og er der i store fri som varer i 40 min? Nå har jeg klassen blitt delt opp i to timer og jeg er ikke i klasse med bestevennene mine, men er med noen andre kjempe søte jenter da:) Etter friminuttet skal jeg ha naturfag.

Naturfag er egentlig ganske gøy når vi gjør eksperiment ogsån. Jeg og Kristin skal kanskje få skap etter på så vi håper at vi får siden det er veldig mange som vil ha og vi kom jo selvfølgelig litt sent, men vi håper at vi får skap da? Dette er mobil blogg, men det er den eneste måten for meg å blogge, mens jeg er på skolen:)

17 mai

Hei ?

I dag er det jo 17 mai, denne 17 maien er litt mer spesiell! Det er ikke bare Norges bursdag det er også et år siden det første innlegget på denne bloggen kom. Jeg gikk i byen i dag og vi gikk aller aller først!! Det var sykt kult! Og etter det fikk vi gå in i rådhuset og spise og kose oss der! Det var rett og slett er fantastisk 17 mai! Jeg greide jo selvfølgelig å miste lommeboka min, men så plutselig ropte Fabian stang opp at han hadde funnet en lommebok og det var jo min, så jeg gikk opp dit og henta da, haha??

Jeg fikk også tatt et bildet men Fabian Stang!

Starbuks

Hei dere?

Sorry for at jeg ikke har blogget de dagene jeg har vært borten, men jeg har rett og slett ikke hatt tid... Vi har gjort så utrolig mye, vi har sån ca ikke hatt en time uten noe program! Vi har truffet veldig mange koselig folk ig shoppet mye?

Dette innlegget blir litt korte, men jeg tenker at det er bedre enn ingenting. Da mamma henta oss på flyplassen dro vi på starboks, fordi det var så lenge siden vi vare der og i til egg var vi veldig sultene!

inspirasjons bilder

Hei!

Nå tenkte jeg å lagge et inspirasjons innlegg! Det er ganske mye som inspirerer meg nå og det er mest sommer bilder! Jeg savner somern så utrolig mye at jeg vet ikke om noen andre som savner sommeren så mye som meg! Hehe! Jeg går hver dag og skjekker hvor varmt det er, om det har blitt varmerer fra dag til dag og om snøen har smeltet! Men ingen ting skjer... Summer i miss you, come to me now!

         

   

   

                                     

 

 

 

Hva synes du om bildene? // Fikk du litt inspirasjon?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


hits