Fine dager

Hei sann:)

Som dere sikkert vet er jeg jo i Paris. Det er bare helt herlig her. For det første så har det hvert en drøm for meg å dra til Paris, og for det andre så besøker jeg den beste kusinene min, så jeg bare stor koser meg i Paris! I dag og i går gikk det ganske mye penger, haha?? Jeg kan lagge en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem. I dag så dro vi først veldig tilig til Eiffeltårnet, også dro vi til det museumet, der de har Mona Lisa. Det var selvfølgelig kjempe mange føk rundt Mona Lisa, men vi fikk presset oss helt forrest!

I morgen skal vi til Disney land. Jeg gleder meg kjempe mye. Det er helt sykt stort der, så vi kommer sikkert ikke til å få sett alt, men vi prioriterer! I går var vi egentlig mest på shooping, og på søndag skal vi på et market, og etter det drar vi...

2 kommentarer

Birgitta

05.10.2013 kl.04:26

Hei!!! Førsst av alt må jeg si at dennne bloggen er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen?? :-3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger mega masse fremover!!!!

Sofia

06.10.2013 kl.16:21

Birgitta: Tusen takk. Sånne kommentarer er så hyggelig å få. Jeg skal melde meg på konkurransen og jeg skal prøve å gå delt den! :)

Skriv en ny kommentar


hits