Anbefaling av to parfymer

Hei!

Dette innlegget er forhånds pubilisert, siden jeg skal bort i kveld. Nå sitter jeg mest sansynelig hos Kristin og Aurora og vi gjør et eller annent super hyggelig! Men, i alle fall jeg tenkte å lagge et anbefalings innlegg til dere, så da bare starter vi! Det er jo ikke så mye å si om lukten til en parfyme, men jeg skal prøe så godt jeg kan! Jeg bare starter jeg:

1.  Viva la juicy

                 

                                                                                                          

jeg har den parfymen med 30 ml og jeg tror det er den minste! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den minste og ikke en større! Som dere ser så har jeg ikke brukt så mye og jeg har hat den siden juletider i 2012. Og jeg vil bare si at grunnen for at jeg ikke har brukt så mye er helt klart ikke fordi den lukter vondt, det er rett og slett bare fordi det tar lang tid å bruke den opp!  I en pariode så bruker jeg den hver dag og i andre perioder så bruker jeg den ikke, så det varierer! Den koster i alle fall rundt 700 og det er verdt pengene!

 

2.  Bruno Banani

                             
Jeg vet faktisk ikke hvor mange ml jeg har denne i, men jeg tiper det er rundt 30! denne lukter HELT FANTASTISK!  Seriøst! Det er en av de beste parfymene jeg har luktet i hele mitt liv! Denne anbefales mest av disse to! Jeg husker faktisk ikke hvor mye denne kostet, men det var faktisk ikke så ille! Den kommer i alle fall under 500 lappen og for meg er i alle fall det et godt kjøp for en parfyme som lukter så godt!

 

Har du noen av disse to parfymene? // Har du tenkte å kjøpe en av disse to?

                  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits