Fantastisk helg

Hei!

Dette trodde jeg skulle bli en fantastisk helhg og det ble det! På fredag fikk jeg desverre bare blogget et innlegg og det var fordi vi fikk gjester! Familien til Kristin og Aurora kom og familien til Stina kom! Kristin og Aurora er jo tvilinger så det ble bar tre familer til sammen med min! :-) Vi spiste pizza og koste oss veldig ute og inne! Det var super gøy og det er så koselig at foreldrene våre er like gode venner som vi er! så da er vi jo ekstra mye sammen med dem! 

Stina overnattet hos meg på fredag så på lørdag var jo hun hos meg og plutselig bestemmte vi oss for å dra på kino! Vi hadde nemelig lyst til å se Les Miserables. jeg sytnes ikke filmen var så bra, så fra 1-10 gir jeg den en 4, men Stina synes den var kjempe bra, og hun sa det til og med var den nye favoritt filmen henns og fra 1-10 ga hun den en 9er så det er jo bra! 

I dag har også vært en veldig fin dag! Jeg sov lenge også sto jeg opp og etter hvet dro jeg til Stina! Jeg var faktisk meg Stina hele helgen! men begge synes jo det er morsomt så hvorfor ikke? Da jeg kom til Stina hadde de laget vaffler som vi skulle spise, de var veldig gode! Vi gikk også en tur med fetteren til stina som heter Philp og er rundt 2-3 år. Han er bare noe av det søteste jeg har sett! Vi gikk ned til en leke-plass hvor vi lekte litt med han, så måtte jeg hjem.

Da jeg kom hjem frakk jeg bare å skifte(skiftet til shorts i ohg med at det var så varmt) også måtte jeg gå igjen. Jeg skulle til Maria og spise middag der, der var det også super koselig og vi hadde det veldig gøy! For min del har det vært en helt super helg!

 

Hva har du gjort i helgen? // Har du hatt en fin helg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits